Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
26 december Kerstmeeting in verwarmde veilinghal 26 december Kerstmeeting in verwarmde veilinghal

58e Kerstmeeting in verwarmde veilinghal
Op 26 december, 2e Kerstdag, vindt in de hal van HZ Logistics, traditiegetrouw de Kerstmeeting plaats. Zo’n 1500 mensen komen bijeen voor een sfeervolle Kerstviering. Muziekvereniging Excelsior, kinderkoor Do Re Mi en interkerkelijk koor Les Sirènes verzorgen de muziek en zang. Een grote kerstboom met lichtjes en het kerstverhaal geven een fijne kerstbeleving. Iedereen is welkom, aanvang 10.00 uur.

De jaarlijks terugkerende Kerstmeeting, met het kerstverhaal, samenzang en saamhorigheid, is dé plek om kerstsfeer te ervaren. Ook voor niet-kerkgangers een bijzondere en fijne manier om Kerst te beleven.

Muziek, zang en verhalen
Het welkomstwoord bij deze 58e editie wordt gesproken door de voorzitter van het Comité Interkerkelijke Kerstmeeting, Agnes van Ardenne. Kinderkoor Do Re Mi zorgt voor de vrolijke noot. Kinderen steken de  kaarsen aan en zeggen een versje op. Muzikaal wordt de viering ondersteund door christelijke harmonievereniging Excelsior. Het interkerkelijk koor Les Sirènes zal mooie liederen ten gehore brengen. En verder is er een bijdrage van diaken Ronald Dits, Anne-Mieke Ridder en Janine Stolze. Na 75 minuten vol afwisseling van muziek, zang en verhalen, keer je met een fijn kerstgevoel terug naar huis en/of familie. 

Uitnodiging
Tot ziens op 26 december, tweede kerstdag, bij de Kerstmeeting, in de hal van HZ Logistics, op het voormalige veilingterrein Westerlee in De Lier (volg de wegwijzers). Aanvang: 10.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid? Via WOS Radio is de meeting ook te beluisteren.


 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 19:00
meer details

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.