Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
De 40 dagen kalender 2016 De 40 dagen kalender 2016

De 40 dagenkalender
De Commissie Missionair Werk wil u het 40 dagen boekje aanbevelen. Opnieuw is dit tegen een gering bedrag a € 2,- te koop. Normaal kost de scheurkalender € 3,50. De Commissie legt het verschil erbij. 
De scheurkalender en het gezinsschriftje bevatten teksten tot bezinning die met de 40 dagen te maken hebben. In het gezinsschriftje van Jente staan leuke suggesties om met de kinderen te doen of te lezen. Er zit ook een spaardoosje bij voor ‘Tear’ dat u naar believen kunt gebruiken.
Aanstaande zondag staan er 2 commissieleden na de dienst in het Achterom. Dan kunt u/jij de 40 dagenkalender kopen en meenemen als u er al een besteld heeft. Indien ze op zijn kun u zo mogelijk nog bestellen, mits niet uitverkocht.
Als u of jij niet in staat bent a.s. zondag te komen of u/jij leest dit bericht te laat, kunt u/jij ook de kalender nog pogen te bestellen via de website van Tear http://www.tear.nl/40-dagenkalender.
OF DEZE BESTELLING UITERLIJK VOOR A.S. ZATERDAGMORGEN 6 FEBRUARI 10.00 UUR DOORGEVEN AAN ARY DE JONG, Dit kan per mail of telefonisch 0174-516053.
Wij kunnen HELAAS niet bij iedereen langs om te vragen wie een kalender wil aanschaffen. Heeft u familie of oudere gemeenteleden in de buurt die niet meer naar de kerk gaan, dan kunt u dat misschien voor hen regelen.  De Commissie Missionair Werk.

terug
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 19:00
meer details

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.