Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
De Diaconie daagt u uit De Diaconie daagt u uit

Beste gemeente leden, voelt u zich onoverwinnelijk bij een spelletje dammen?

De Diaconie daagt u uit. Op vrijdagavond 13 maart is er een simultaanpartij dammen in De Hoeksteen. Diaken Andries Ottevanger wil het tegen iedereen opnemen. Voor deze krachtmeting vragen wij minimaal € 10 inleg aan de deelnemers. Dit bedrag is voor koffie met koek en een consumptie. Na aftrek van kosten is de opbrengst deze avond bestemd voor de uitdaging van Melissa Verkade (zie mijn uitdaging). Voor de mensen die graag sjoelen zullen er een aantal bakken beschikbaar zijn .

Tegen betaling kunnen de punten omgezet worden in prijzen. Kijkers en supporters zijn van harte welkom. Inloop met koffie/thee is vanaf 19.30 uur. De aanvang van de simultaanpartij begint om 20.00 uur.

Deelnemers aan de simultaan kunnen zich opgeven bij Jacob de Jong of Jenny v.d. Ende.

Mijn uitdaging
Dit damsimultaan wordt gehouden omdat ik , Melissa Verkade (16 jaar), van 11 t/m 26 juli naar Zuid-Afrika ga, samen met een groep van twintig jongeren. Wij willen meer leren over andere culturen, hoe het is om in een ontwikkelingsland op te groeien en iets te doen voor de mensen daar. Tijdens deze leerzame reis gaan we als vrijwilliger aan de slag bij ontwikkelingsprojecten, werken we samen met de lokale bevolking en ondernemen we avontuurlijke activiteiten.

Kortom, een leuke en nuttige investering in de toekomst van mezelf en van anderen! Hopelijk komt mijn expeditie een stukje dichterbij door deze damsimultaan.


 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Stille zaterdag (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 20-04-2019 om 19:00
meer details

Eerste Paasdag (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 21-04-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.