Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
De laatste lootjes …… De laatste lootjes ……

De laatste lootjes ……
 
Vorige week maandag 23 oktober was het gezellig druk in het kantoor van familie Beekenkamp, want de belronde voor de loterij 2017 vond namelijk plaats. Vele telefoonnummers zijn er getoetst, met al als heel mooi resultaat dat we tot nu toe 3250 van de 3500 loten verkocht hebben, waarvoor onze hartelijk dank.
Wat ons betreft letterlijk nog 250 laatste lootjes te gaan, dat moet vast lukken …..Mocht u nog niet in de gelegenheid zijn geweest en wilt u alsnog loten kopen? Stuur dan een mailtje naar onderstaand e-mail adres, dan hoort u van ons.
 
Inmiddels is het bijna al wel bij de meesten van u bekend dat de trekking van de loten zal plaatsvinden op zaterdagavond 25 november i.p.v. vrijdag 24 november. In samenspraak met Leen Dekker hebben we besloten om na afloop van de gitaaruitvoering van zijn gitaar-studio-leerlingen de winnende lotnummers te trekken. Deze gezellige avond begint om half 8 in de sfeervolle ranch van Corne v.d. Berg aan de Bonnenweg nummer 2 en is rond half 10 afgelopen. De entree kost u niets en consumpties zijn er tegen klein tarief verkrijgbaar.  
Wilt u deze gezellige avond bijwonen, maar heeft u geen vervoer? Laat het dan weten via ons e-mailadres of geef even een telefoontje naar Bianca Buitelaar (06-43242610) of stuur een mailtje naar 
 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Stille zaterdag (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 20-04-2019 om 19:00
meer details

Eerste Paasdag (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 21-04-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.