Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Durf te dromen Impulsdienst 25 oktober 10.00 uur

Durf te dromen Impulsdienst 25 oktober 10.00 uur

Durf te dromen…
 
A.s. zondagmorgen 25 oktober  is er om 10.00 uur een Impulsdienst in het Kruispunt. In deze laagdrempelige dienst staat het thema ‘Durf te dromen’ centraal. Rond dit thema is samen met de voorganger Gertjan Pellikaan en de band No Limit een dienst samengesteld die hopelijk velen zal aanspreken. De band is een enthousiaste Relipopband die met hun muziek mensen dichter bij Jezus wil brengen. Kijk eens op hun site voor info: www.debandnolimit.nl
In de dienst komen Hans & Elly Prins over hun droom vertellen en hoe zij bezig zijn deze droom te verwezenlijken. Zij hebben de stichting Avavieren opgericht en de eerste collecte in de dienst zal bestemd zijn voor Avavieren. Hierover kunt u in onderstaand bericht meer lezen.
Voor de kinderen van groep 1 t/m 3 en 4 t/m 6 is er Kinderkerk.
Met elkaar hopen we een inspirerende dienst te beleven en u en jij worden hiervoor dan ook van harte uitgenodigd: zondag 25 oktober om 10.00 uur in het Kruispunt.
Na de dienst is er voor iedereen koffie, thee of limonade. Welkom!!

Avavieren
De eerste collecte tijdens de Impulsdienst zal worden bestemd voor Stichting Avavieren, een stichting die is opgericht door Hans & Elly Prins uit ’s Gravenzande. Met de oprichting van deze stichting kwam de droom van Hans en Elly Prins dichterbij. Hans en Elly zetten zich al ruim 10 jaar in voor Stichting Wigwam Vallei Nederland. Een Stichting die in de zomerperiode vakanties organiseert voor gezinnen met een gezinslid met een beperking. Door deze ervaring en bekend met de veelvuldige vraag naar een vakantieplek aan zee, kwamen zij tot oprichting van Stichting Avavieren. Daarmee willen zij rolstoelvriendelijke en aangepaste huisjes realiseren aan de Westlandse kust, om zodoende vakanties mogelijk te maken voor kinderen en volwassenen met een beperking en hun familie of naasten. Tijdens schoolvakanties worden er volop dagactiviteiten georganiseerd voor zowel de kinderen met een beperking als hun broertjes en zusjes. Hierdoor wordt  de zorg uit handen  van de ouders genomen en kunnen zij even genieten van de rust. Ook buiten de schoolvakanties kunnen mensen met een beperking met hun naasten of woongroepen terecht bij Avavieren. Er worden dan geen dagactiviteiten georganiseerd, op verzoek kunnen programma’s of workshops worden verzorgd.
Zaterdag 19 september jongstleden maakten Stichting Avavieren en Strandpark Vlugtenburg in
‘s-Gravenzande bekend dat zij 9 rolstoelvriendelijke en aangepaste vakantiehuizen gaan realiseren. Vakantiehuizen zonder drempels, met brede deuren en aangepast sanitair. De huisjes worden ruim van opzet zodat mensen in een rolstoel zich makkelijk kunnen verplaatsen. In de huisjes zijn speciale voorzieningen zoals verhoogd toilet, hoog-laagbedden en andere hulpmiddelen.
In de Impulsdienst komen Hans & Elly over hun droom vertellen en hoe zij bezig zijn deze droom te verwezenlijken. Deze collecte wordt van harte bij u en jou aanbevolen.
Wilt u meer weten over Avavieren kijk dan op hun site:  www.avavieren.nl

terug
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 19:00
meer details

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.