Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Fotoworkshop krijgt een vervolg Fotoworkshop krijgt een vervolg

Fotoworkshop krijgt een vervolg
Allereerst heeft u nog de mooiste foto’s tegoed van deelnemers van de fotoworkshop van zondag 11 juni gemaakt tijdens de wandeling door Rotterdam. Bijna is het zover want met de startzondag van 24 september zijn ze gereed om te laten zien.
 
Na deze gezellige dag in de stad blijkt er vraag te zijn naar wat meer uitleg of informatie hoe je nu het beste fotografeert of wat er allemaal kan met je toestel/mobiele telefoon. Rudolf en Jan Otto zijn echte kenners en willen u /jou de mogelijkheid bieden om op woensdagavond 13 en 20 september van 19.30 tot ca. 21.30 uur  in één van beide kerken mee te doen aan een korte fotocursus. Als afsluiting gaan zij dan op zaterdagmiddag 7 oktober met u/jou naar het Staalduinse Bos om daar de ervaring in praktijk te brengen. Dit alles voor slechts 30 euro p.p., inclusief koffie/thee, hapje en drankje. De opbrengst komt geheel ten goede van de bazarcommisie.
Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen of wil je meer informatie? Meldt je dan bij Rudolf Dieben

terug
 
 
 

Inloggen


 

Stille zaterdag (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 20-04-2019 om 19:00
meer details

Eerste Paasdag (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 21-04-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.