Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Geslaagde Openlucht viering 28 augustus Geslaagde Openlucht viering 28 augustus
Openluchtviering Maasdijk
Op zondag 28 augustus werd voor het eerst een Openluchtviering  gehouden op de schoolpleinen van het Kompas met als thema "Vriendelijkheid straalt!" Aan de viering deden mee: de RK Parochie, Concordia, de Protestantse Gemeente Maasdijk en de Evangelische gemeente Maranatha met de plaatselijke voorgangers. Voor zang en muziek zorgden het RK koor I-Mellom en ‘Westland Bras’. Ben van den Akker was er voor de kinderen met de ‘Benjamins kindershow’. Ook aan de allerkleinsten tot vier jaar was gedacht met knutselen en de zandbak. 
Hoewel er vlak tevoren nog een onweersbui overtrok was de opkomst overweldigend. Na de inspirerende viering blijven vele bezoekers nog een poos napraten. De commissie Openlucht viering ziet terug op een geslaagd evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is, met dank aan de vele vrijwilligers die dit hebben mogelijk gemaakt.
Zie verder het fotoalbum ( hoofdmenu links) voor een kleine beeld impressie. 
.   
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.