Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
zo 24 mrt 2019  om 9:30
Voorganger: ds. L.C. van der Eijk
Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)

Zie hier de liturgie

Gebedsteam:
Els en Sjaak Groenheide.

Collectes:
1e Streekverband De Tien (zie toelichting) 2e Kerk.

Kinderkerk:
Groep 1 t/m 4: Annet Brandsma en Joanne van Nieuwkoop.
Groep 5 t/m 8: Caroline van Velden.
Oppasdienst:
Janice de Jong en Vera Breure.

Heilig Avondmaal
Zondag 24 maart vieren we als gemeente het Heilig Avondmaal. In de morgendienst gaat (oud-)collega Leo van der Eijk, uit Zwijndrecht voor. Tijdens de avonddienst wil ik met u nadenken over de woorden van Paulus uit Romeinen 5, 1-11. Wij zien u graag bij één van beide diensten.
Ds. H.M. Habekotté

Diaconie collecte Avondmaal
Deze is bestemd voor streekverband De Tien, een van de zes doelen is Girls Empowerment Foundation (GEF). GEF begeleidt meisjes in Kenia met het volgen van onderwijs, waardoor ze in staat zijn zich te ontwikkelen tot onafhankelijke, zelfbewuste vrouwen en zo hun toekomst en die van hun kinderen kunnen verbeteren. Een goede basis is daarbij onontbeerlijk. Daarom hebben ze Henny’s Children’s Home gebouwd in Kwale ten Z.O.‑ Kenia. In dit weeshuis bieden ze een veilig en liefdevol onderkomen aan zeventig weesmeisjes tussen de 4 en 18 jaar, waaronder acht albinomeisjes. U kunt uw bijdrage ook overmaken op de bankrekening van de Diaconie: NL17RABO 0340 304 170.
De Diaconie
 

terug
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.