Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
zo 15 jul 2018  om 10:00
Voorganger: ds. H.M. Habekott√© / andere pastores
Openluchtdienst Zomer Spektakel veld / De Hoeksteen

Collectes:
Gezamenlijke doelen

Oppasdienst:
Linda Vermeer, Annet Brandsma en Marjolein Dekker 

Aankomende zondag 15 juli is het zover. Als voorbereidingscommissie hebben wij lang naar deze dag toegewerkt en uitgekeken. Er is veel werk verzet, niet in de laatste plaats door het team van het Spektakelfeest. Het thema van de Openluchtdienst is niemand ontgaan: ‘Samen op reis’. De opbrengst van vakantieherinneringen/kaarten is nog onbekend. Mocht u hiervoor nog een stapeltje hebben, dan kunt u deze voor zaterdag nog bij mij in de bus doen of anders op zondag meenemen naar de viering.

De dienst begint om 10.00 uur (dit in tegenstelling tot het bericht in de Maasbever). Er zijn honderdvijftig stoelen. Wilt u zeker zijn van een zitplaats, neem dan vooral uw eigen stoel mee naar het Spektakelterrein. Met u en jou zien we uit naar een leuke, ontspannen en luchtig dienst. Wie op reis gaat, heeft natuurlijk ook een doel. Naast de boodschap van het Evangelie gaan wij natuurlijk ook voor een mooie opkomst. Doet u mee?


Ds. H.M. Habekotté

terug
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 17-02-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.