Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
zo 23 sep 2018  om 19:00
Voorganger: ds. H.M. Habekott√©
Heilig Avondmaal (Het Kruispunt)

Zie hier de liturgie

Collectes:
1e De Tien 2e Kerk.


Heilig Avondmaal
Aanstaande zondag vieren wij als gemeente het Heilig Avondmaal. Brood en wijn die als ‘teken ten goede’ mogen rondgaan. Het is een moment waarbij we even pas op de plaats maken. Moment van bezinning en niet minder gelegenheid tot dankbaarheid. Het is een uitnodiging aan iedereen, jong en oud. ‘Neem, eet, de reis zou voor u te lang zijn.’

Deze zondag staan we stil bij Elia in de woestijn. Elia die bij Horeb komt en de stem van de Allerhoogste verstaat in de zachte bries. Voor wie zich alvast wil voorbereiden:

I Koningen 19. U en jij bent van harte welkom.

Ds. H.M. Habekotté
 
Avondmaalscollecte
Deze is bestemd voor Steekverband De Tien. De Tien ondersteunt structureel zes projecten, een van de projecten is Stichting Hoop voor Albanië.
Albanië is een land met enorme armoede. In het bijzonder voor de zwakken in de samenleving zoals gehandicapten, ouderen, weduwen en wezen zijn nauwelijks voorzieningen. Voor het project New Day Care Centre wat in 2013 is geopend, zal ook dit jaar uw bijdrage worden aangewend voor de zgn. running cost.

Nu kunnen dagelijks in dit centrum nog meer kinderen uit de meest kwetsbare gezinnen op een veilige plek worden opgevangen, dit o.l.v. Mw. Evis Stava en een groep jonge enthousiaste vrijwilligers. Hier worden hun programma’s aangeboden gebaseerd op de liefde van Jezus in een omgeving waar zij ook nog echt kind kunnen zijn.

                        De Diaconie

terug
 
 

Inloggen


 

Impulsdienst (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10:00
meer details

Kerkdienst (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 26-05-2019 om 19:00
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.