Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Kerkenveiling vrijdag 6 november! Kerkenveiling vrijdag 6 november!

Eenmaal, andermaal, verkocht ….
 
Komende vrijdagavond 6 november is het zover, de kerkenveiling!
Heeft u het boekje al bekeken en leuke kavels gezien, waarop  u een bod uit wilt brengen? Fijn! Vanaf 19 uur is de zaal van de Hoeksteen open om de kavels nog van dichtbij te bewonderen. Om 20.00 uur zullen dan onze veilingmeesters onder toeziend oog van onze notaris Franke de veiling openen, zij zijn er klaar voor om er met u en jullie allemaal een gezellige avond van te maken!
 
Winnende lotnummers …..
Inmiddels zijn we de 3250 verkochte loten gepasseerd, een prima resultaat! In de pauze van de kerkenveiling zullen we de winnende lotnummers trekken en de prijswinnaars bekend maken. Wie weet valt u in de prijzen!
 
Heel Maasdijk bakt!
Jawel niet voor de mooiste taart, maar gewoon voor onze kraampjes met lekkers, naast de heerlijke oliebollen, kaarten, bloemen en andere creativiteiten. Kortom ga niet met lege handen naar huis, want met dit alles is het gezellig thuiskomen.
 
Bingo/Rad van Avontuur!
Wordt het bieden op de kavels U iets te laat op de avond, maar bent u in voor een gezellig aantal rondes Bingo en Rad van Avontuur, kom dan aanstaande zaterdagochtend 7 november om half 10 naar de Hoeksteen voor een gezellige ochtend, met ook hier weer vele mooie prijzen!
Heeft u geen vervoer maar wilt u er toch graag bij zijn, geef dan even een telefoontje naar Bianca Buitelaar, 06-43242610
 
Tot komend weekend!
Anja, Ellen, Lisa, Marielle, Ad, Eeft, Jaco, Jan, Leo, Bianca, Annet en Rudolf

terug
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 19:00
meer details

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.