Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Kerst wandeling vrijdagavond 21 december

Kerst wandeling vrijdagavond 21 december

Kerstwandeling Maasdijk

Wandel mee en ontdek hoe het kerstverhaal op een bijzondere manier tot leven komt!
Op vrijdagavond 21 december a.s. organiseren VVP Maasdijk, de Jacobus parochie
en PG Maasdijk een kerstwandeling.
De wandeling is voor jong en oud die op deze avond in de juiste kerstsfeer wil komen. We starten tussen 18.00 en 19.30 uur in Concordia, Maasdijk 40 om de 5 minuten en de wandeling duurt ongeveer een uur. Het zou leuk zijn als de kinderen een lampion mee konden nemen. Probeer zoveel mogelijk lopend naar Concordia te komen ivm parkeerruimte.  De met kaarsverlichte route voert u door de 3 organiserende kerken en onderweg komt u verschillende hoofdstukken van het kerstverhaal tegen, zoals de aankondiging van de geboorte van Jezus, de volkstelling door Romeinse soldaten, een volle herberg, de herders op het veld, de wijzen en natuurlijk Jezus in de stal. We zullen eindigen in de Hoeksteen. Hier kunnen we luisteren en meezingen met de gitaarleerlingen van Leen Dekker.
Vele vrijwilligers  en sponsoren zijn bereid gevonden om de kerstwandeling mogelijk te maken en we hopen dat het onvergetelijke belevenis gaat worden. De kerstwandeling zal alleen bij heel slecht weer geen doorgang vinden.

 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 19:00
meer details

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.