Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Kindermiddag 11 maart

Kindermiddag 11 maart

Woensdag 11 maart om 14:00 uur is er in kerkgebouw De Hoeksteen een kindermiddag met een poppentheater van Carla Vis. De kindermiddag is bedoeld voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De voorstelling is boeiend voor jongere en oudere kinderen en is voorzien van muziek, licht en geluidseffecten. De PGM commissie Missionair Werk hoopt op een grote opkomst en biedt deze leuke middag daarom ook gratis aan. Om 16.00 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald.

De voorstelling gaat over de reis van je leven. Benno vindt een oude gids met tickets voor ‘Dé reis van je leven’. Hij neemt Bonnie mee op avontuur. Op hun tocht door de jungle maken ze van alles mee, want het blijkt niet makkelijk te zijn om het smalle pad te volgen. Houden ze vol ondanks gevaren en verdwalen? Het volgen van de gids is belangrijk om de bestemming te kunnen bereiken, maar lezen ze die wel goed? Thema: God wil jouw Gids zijn, maar wil je Hem ook volgen?

 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 19:00
meer details

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.