Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Mag ik dan bij jou? – 20 nov Benefietconcert t.b.v. vluchtelingen Mag ik dan bij jou? – 20 nov Benefietconcert t.b.v. vluchtelingen
Mag ik dan bij jou? – Benefietconcert t.b.v. vluchtelingen
Op vrijdagavond 20 november is er in de Oude Kerk in Naaldwijk een benefietconcert t.b.v. vluchtelingen. De stroom van vluchtelingen vanuit het Midden-Oosten en Afrika richting Europa kan niemand ontgaan zijn. De reacties zijn zeer divers. De initiatiefnemers van dit concert – enkele mensen uit verschillende Westlandse kerken – willen een warm en menselijk geluid laten horen rondom vluchtelingen. “Wat je persoonlijke mening of politieke standpunt ook is, elk mens telt en elk mens heeft medemensen nodig. We hopen – voorbij de hardheid van het debat en de angsten en zorgen van velen – mensen met elkaar te verbinden.” Het concert wordt verzorgd door de recent opgerichte Westlandse band Crosspoint Music. Ook organist Gerard Bal en enkele andere musici zullen hun medewerking verlenen aan deze avond. Er zullen bekende Nederlandstalige en Engelstalige nummers ten gehore worden gebracht, waaronder “Mag ik dan bij jou?” en “Vluchten kan niet meer”, maar ook “You raise me up” en “Hallelujah”. Muziek zal worden afgewisseld met enkele korte persoonlijke verhalen van mensen in het Westland die ooit zelf gevlucht zijn.  Iedereen is van harte welkom op deze avond.
Kaarten à € 7,50 (incl. 1 consumptiebon) zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk, vanaf 19.15 uur.
Max. 500 mensen kunnen het concert bijwonen. Aanvang 20.00 uur.
Na afloop, rond 21.15 uur, is er een drankje. De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan VluchtelingenWerk Zuidvleugel (o.a. Westland).  
terug
 
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.