Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Uitslag van de verloting 2017 Uitslag van de verloting 2017

Loterij trekking in gezellige sfeer …
 
Zaterdagavond 25 november was het dan zover, de trekking van de winnende lotnummers van de loterij 2017. Allereerst willen we een ieder bedanken die heeft meegeholpen om deze succesvolle verkoop te doen slagen want alle 3500 loten zijn verkocht, met als resultaat

lees meer »
 
Fotoworkshop krijgt een vervolg Fotoworkshop krijgt een vervolg

Fotoworkshop krijgt een vervolg
Allereerst heeft u nog de mooiste foto’s tegoed van deelnemers van de fotoworkshop van zondag 11 juni gemaakt tijdens de wandeling door Rotterdam. Bijna is het zover want ....

lees meer »
 
Loterij 2017 Loterij 2017

Loterij 2017
 
Inmiddels ligt de grote vakantie al weer achter ons en heeft u hopelijk allemaal kunnen genieten van een periode van rust of het doen van eens andere activiteiten. Alle commissies gaan weer draaien, zo ook de bazarcommissie en wel met inmiddels bekende...

lees meer »
 
Bazar activiteiten 2017 Bazar activiteiten 2017

Bazar …..net even anders ….ook in 2017.
Inmiddels is het nieuwe jaar al weer in februari beland en hebben we als commissie besloten om wederom een aantal leuke activiteiten voor onze gemeenteleden te organiseren, want saamhorigheid in de gemeente staat momenteel voor ons op nummer 1.
Na de geslaagde fietstocht, bingo & loterij ochtend en kerstworkshop, hebben wij voor een drietal activiteiten alvast een datum geprikt voor in de agenda’s. Wij hopen dat er velen van U weer enthousiast mee zullen doen!
 
Vrijdagavond 10 maart, whisky proeverij in Oldtimer Museum Staalduinen.
Wist u dat Maasdijk een heus museum rijk is en dit gewoon aan de Derde Hoeve staat? U bent welkom om daar op vrijdagavond 10 maart in samenwerking met slijterij van Lenteren heerlijke whisky’s te proeven met natuurlijk met lekkere hapjes erbij en het Oldtimer museum te bezichtigen. Dit voor een bedrag van 35 euro p.p. Deze avond begint om 19.30 uur.
 
Doet u ook gezellig mee? Meld je dan snel aan via 
 
Gelieve bij inschrijving al de betaling te voldoen t.n.v. Bazarcommissie PG Maasdijk, NL 29 RABO 0340 3285 92, want dan pas is uw deelname definitief. Liever contant betalen? Dat kan bij Ellen Prins aan de Oranjewerf 54.
 

Zondag 11 juni, foto workshop.
Hoe goed kent u uw fototoestel of de camera op uw mobiele telefoon? Er kan meer mee dan u denkt!
Nieuwsgierig geworden? Houd deze datum dan alvast vrij.
 
Graag tot ziens!
 
De Bazarcommissie
 
 

 
Whisky proeverij zeer geslaagd Whisky proeverij zeer geslaagd

Whisky proeverij bij Staalduinen Museum zeer geslaagd.
 
Vrijdagavond 10 maart was het dan zover, de whisky proeverij in het museum Van Staalduinen. Maar liefst 40 mensen hadden..

lees meer »
 
Gezellige bazar ochtend zeer geslaagd Gezellige bazar ochtend zeer geslaagd


Zaterdagochtend 5 november was het weer zover, onze jaarlijkse bazarochtend, georganiseerd door de bazarcommissie.
Met bijna 70 bezoekers...

lees meer »
 
 
 

Inloggen


 

Pinksteren (Het Kruispunt)
datum en tijdstip 20-05-2018 om 09:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.