Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Loterij 2018 Loterij 2018

Loterij 2018
De grote vakantie gaat bijna beginnen en laten we hopen dat er nog heerlijke weer overblijft voor iedereen die op reis gaat of gewoon lekker in de buurt van Maasdijk vertoeft. Inmiddels zijn we als bazar commissie al gestart met de voorbereidingen voor de loterij 2018. Zoals bekend zullen wij de 3500 loten telefonisch aan de gemeenteleden verkopen en wel op maandagavond 17 september. Die avond kunt u van ons dan ook een belletje verwachten.  Voor slechts 2,50 euro per lot doet u al mee en maakt u kans op één van de vele prijzen.
 
Hulp bij wegbrengen van de loten.
Wilt u ons helpen bij het wegbrengen van de loten in de twee weken na de belavond? Fijn! Geef dan even een belletje naar Bianca Buitelaar op 06-43242610 of stuur een mailtje naar
 
De trekking / Bingo / Rad van Avontuur
Op zaterdag 3 november houden we een activiteiten dag, met o.a. een Bingo en zullen we in de avond het Rad van Avontuur laten draaien.
Ook maken we in de avond de winnaars van de prijzen van de loterij bekend, dus noteer de datum alvast in de agenda’s!
Vind je het leuk om ons hierbij te helpen of heb je een leuke prijs beschikbaar in de vorm van een creatieve kavel of in natura?
Stuur ook dan een mailtje naar Bianca of neem contact op.
 
Voor nu allemaal een goede zomervakantie en graag tot ziens!
 
Groet Bianca

terug
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal (Het Kruispunt)
datum en tijdstip 23-09-2018 om 09:30
meer details

Heilig Avondmaal (Het Kruispunt)
datum en tijdstip 23-09-2018 om 19:00
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.