Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Oliebollenactie Food For Life OEC Maasdijk 2016 Oliebollenactie Food For Life OEC Maasdijk 2016
Op oudejaarsdag gaat de Oost Europa Commissie oliebollen en appelflappen bakken op bestelling. Ze zullen gaan kosten € 1 per stuk en 10 stuks voor € 9. De opbrengst is natuurlijk weer volledig voor de Food For Life actie. U kunt uw bestelling opgeven op 
Verder hebben wij de afgelopen zomer weer onze 2 jaarlijkse Hongarije-dag gehouden. Deze keer kon er gekozen worden uit een workshop uil schilderen of memorybord maken of een fietstocht of brommer/motortocht maken. En natuurlijk was er daarna gelegenheid om lekker bij te kletsen met een drankje en een heerlijke goulashsoep en saladebuffet bij Arend in de tuin. Er waren veel mensen en het was een fantastische mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en het werk van de Oost Europa Commissie met elkaar te delen en als toegift hielden we nog een mooi bedrag over voor de Food For Life, want alles was weer belangeloos verstrekt door de bestuursleden.

Kortom we hebben mede door uw hulp weer mooie dingen kunnen doen voor de allerarmsten in Roemenië en de Oekraïne en wij willen ons daar ook het komende jaar weer met hart en ziel voor in zetten.

Wij wensen u een goede Adventstijd en gezegende Kersttijd
terug
 
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.