Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Ouders opgelet: Gezellige avond voor brugklassers! Ouders opgelet: Gezellige avond voor brugklassers!

Op vrijdagavond 22 november gaan wij een gezellige avond organiseren voor de brugklassers. Deze groep jeugd heeft inmiddels tweemaal een e-mail ontvangen. Eerst om een datum te kunnen prikken en daarna om te laten weten dat het 22 november is geworden, omdat de meeste jongeren via een antwoord e-mail hebben aangegeven dat ze dan kunnen.

Wij doen uiteraard ons best om er samen met deze 40 (!) jongens en meiden een leuke avond van te maken. We gaan zeker luisteren naar de verhalen over de grote stap van de basisschool naar de brugklas en ruimte bieden om bij te kletsen. Hoe gaat het met onze jeugd? Hebben ze hun draai gevonden? Hebben ze alweer nieuwe vrienden ontmoet? Of missen ze groep 8 soms toch wel een beetje... Maar ook willen we graag horen of ze al naar jeugdwerkactiviteiten zijn geweest? En, wat vinden ze ervan?

Daarnaast willen we deze avond ook actief aan de slag gaan met elkaar. Het kan nog spannend worden!

Wanneer ?                            vrijdagavond 22 november 2013
Waar ?                                  in De Hoeksteen, grote zaal boven.
Hoe laat ?                             van 19.30 uur tot 21.30 uur

Van u vragen we een steuntje in de rug. We kunnen het nog zo leuk organiseren en bedenken....zonder animo is het niet geslaagd.   Dus, wilt u als ouders uw zoon of dochter attenderen op deze avond en ze stimuleren om te komen? We rekenen op allebei de groepen 8 van vorig jaar.

Hebben ze een vriend of vriendin die ook graag wil komen: van harte welkom!

Mogen wij op u en uw brugklassers rekenen?

Namens de jeugdouderlingen,

Caroline van Velden

terug
 
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.