Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Paasproject Kinderkerk 2015 ‘God wint’ Paasproject Kinderkerk 2015 ‘God wint’
Zondag 22 februari 2015 is het de eerste lijdenszondag. Voor de Kinderkerk start dan het paasproject. We volgen het project ‘God wint’ uit ‘Vertel het maar’. Tijdens dit paasproject staan de verhalen uit Johannes centraal. Hierin laat de Here Jezus Gods heerlijkheid zien. Want hoe weet je dat God er is?

Kun je dat zien, horen, voelen, ruiken of proeven? In dit Paasproject ontdekken de kinderen aan de hand van de zintuigen hoe zij God kunnen waarnemen. In hun leven, maar ook in de Bijbelverhalen die aan bod komen. We ontdekken dat Jezus de dood heeft overwonnen. Hij laat ons dat op verschillende manier ervaren. Zo kun je geloven dat God gewonnen heeft!

De komende weken zal voorin de kerk een draaischijf komen te staan. Elke zondag is hierop een zintuig te zien dat centraal staat in de verhalen tijdens de Kinderkerk. Voordat de kinderen de kerk verlaten, zullen we een korte toelichting geven op het verhaal wat we vertellen tijdens de Kinderkerk.

We starten het paasproject op zondag 22 februari aanstaande. Ervaart u mee hoe God overwint? Een vriendelijke groet namens,

de Kinderkerk
terug
 
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.