Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
PG Maasdijk weekend In één woord geslaagd! PG Maasdijk weekend In één woord geslaagd!
In één woord ……..geslaagd!
 
Dat kunnen wij als commissie zeker zeggen na afloop van de kerkenveiling en de ouderenochtend 2015. Na een periode van voorbereiding is het dan ineens vrijdagavond en kwamen vanaf 19 uur kwamen de eerste bezoekers al binnenlopen voor een bosje bloemen, lekkere oliebollen, heerlijke koek/cake, de kaarten en creativiteiten.
 
Even na 20 uur begon dan ook de veiling onder leiding van Andre en Eeft, onder het toeziend oog van onze notaris Franke. Van groentepakketten, broodmanden, high-wine, heerlijke diners, hapjes, tennis clinique, etentjes, oliebollen, schilderwerk, klaverjasavonden tot voetbal kaartjes aan toe.  Na afloop van deze gezellige avond stond er dan ook een prachtig bedrag van 15.000 euro op de teller voor de kerkenveiling. In de pauze van de veiling werden de prijswinnaars van de loterij getrokken.
 
De zaterdagochtend stond in het teken van de ouderen onder ons. Ruim 70 aanwezigen genoten van koffie met wat lekkers erbij en natuurlijk het bekende advocaatje met slagroom. Het meedoen aan een viertal rondes Bingo en hierna het Rad van Avontuur met vele prijzen, maakte dat het tot ruim na 12 uur gezellig was in de Hoeksteen.  
 
Na afloop van al deze activiteiten zijn we dan ook heel blij met het eindresultaat, namelijk een prachtig bruto bedrag van 29.753 euro.
 
Wij willen dan ook iedereen bedanken die heeft meegeholpen, bloemen en kavels hebben gesponsort, gebakken en wat al niet meer,  want zonder uw/jullie hulp en komst konden wij dit weekend niet laten slagen, bedankt!
 
Mochten er nog vragen zijn over de kavels, dan horen wij dit graag via uiteraard geldt dit ook voor tips en suggesties voor de volgend keer.
 
Groeten Anja, Lisa, Leo, Jaco, Jan, Ad, Eeft, Annet, Ellen, Rudolf, Marielle, Bianca  (06-43242610)

PS Voor een korte fotoreportage zie het Fotoalbum.
terug
 
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.