Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Startzondag puzzeltocht 25 september Startzondag puzzeltocht 25 september

Gezellig fietsen, puzzelen en natuurlijk een praatje …..
 
Dit alles gebeurde afgelopen zondag na de startdienst ….. maar liefst 135 deelnemers, van groot tot klein deden mee aan de fietspuzzeltocht van kerk naar kerk.
De zon scheen heerlijk dus dat maakten dat er nog veel mensen spontaan zijn opgestapt om de route naar Midden-Delfland te fietsen. Maar eerst was het tijd voor de uitleg, de eerste vragen rondom de Hoeksteen, voordat er opgestapt werd richting stop 1 aan de Weverskade bij Mien Vreugdenhil in de Hooiberg, waar de koffie/limonade al voor ons klaar stond. De weg werd vervolgt richting Maassluis, via Maasland naar het Jachthuis om over te steken met het pondje naar de Kwakelweg, hier was het dan ook een drukte van belang om iedereen over te zetten, dus even wachten, omfietsen of nog ritje met de pond mee naar Vlaardingen, voor sommigen zelfs de eerste keer! Leuk!
Het einde van de Kwakelweg bracht je bij de Oostgaag, voor stop 2. Fietsen werden in de boomgaard geparkeerd en op naar een broodje, krentebol/eierkoek en wat te drinken. Voor op de terugweg mocht je zelf je eigen appeltje plukken uit de boom, wat een leuke verrassing!
Vanaf hier werd de route  vervolgt richting Maasdijk om je puzzel in te leveren bij het Kruispunt, nog wat na te praten met een sapje, ijsje/zakje chips voor de kinderen. Natuurlijk bent u vast benieuwd naar de oplossing van de puzzel: PKN samen op weg in de Maasdijk
Meneer Verkade was dan ook de gelukkige winnaar van een bakkers kado bon deze dag!
Voor wie de antwoorden nog wil weten van de vragen, totaal 44 rijen met ramen, bus 33, bouwjaar 1682, electrische fiets, Bonte Koe, Bij de Buurvrouw, JSM, Defensie, Redstar, 60 grote ramen.
Wij als bazar commissie hebben dan ook alleen maar positieve reacties gekregen en vonden het erg leuk om dit met elkaar voor de gemeente te organiseren en genieten nog na van de schitterende foto’s …..  
Zie het foto album voor een kleine foto impressie. 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 19:00
meer details

Heilig Avondmaal (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.