Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Vrouwengroep Lydia Vrouwengroep Lydia

Maandag 25 april hebben we met 22 dames het winterseizoen afgesloten. We hoopten op mooi weer maar dat was het beslist niet, jammer maar gelukkig kunnen we dat niet zelf regelen. Om 11.30 uur zijn we vertrokken bij het Kruispunt vandaan richting Schipluiden naar het Middelpunt waar de lunch voor ons klaar stond.
En dat hebben we ons heerlijk laten smaken, tegelijkertijd konden we gezellig met elkaar praten. Om ongeveer 14.00 uur zijn we in de boot gestapt voor een rondvaart richting Bommeer. Zo dicht bij huis en dan toch verbaast het je dat er zo’n grote wateroppervlakte is, we hadden het water zelfs boven ons. Ondanks het slechte weer en de kou was het een warme afsluiting van het winterseizoen. Leden van Lydia fijn dat jullie er waren en de chauffeuses bedankt voor het rijden. We hopen elkaar op de contactavond, 27 juni, weer te ontmoeten bij Rina.

Tot ziens.
    Rina,  Anny en Bep
 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Stille zaterdag (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 20-04-2019 om 19:00
meer details

Eerste Paasdag (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 21-04-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.