Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Zilveren WestlandStekken voor Truus en Nel Zilveren WestlandStekken voor Truus en Nel

Zilveren WestlandStekken voor Nel Groeneveld en Truus Beekenkamp
 
 
De dames Nel Groeneveld (l) en Truus Beekenkamp (m) nemen hun onderscheiding in ontvangst van wethouder Marga de Goeij ( r)   

Bij PGMaasdijk kennen wij al jaren het Verjaardagsfonds. Dit houdt in dat elk kerklid wordt bezocht op haar of zijn verjaardag voor een gelukwens middels een mooie kaart. De betreffende jarige wordt dan tevens in de gelegenheid gesteld naar draagkracht een bijdrage te doneren voor het fonds.
Voor dit mooie werk hebben we een groep van 17 vrijwilligers die elk een deel van het dorp “bestrijken”. Twee leden van deze groep zijn al 40 jaar actief,en daarom was besloten hen eens in het zonnetje te zetten. En dat is op 15 december j.l. gebeurd tijdens een feestelijke bijeenkomst in Het Achterom van kerkgebouw Het Kruispunt.
Namens de gemeente Westland kwam wethouder Marga de Goeij hen de “WestlandStek” uitreiken, die wordt toegekend aan inwoners die zich onderscheiden met een bijzondere verdienste. Beide vrijwilligsters waren erg verrast, omdat ze als enigen niet wisten dat dit stond te gebeuren.
Hartelijk dank voor jullie inzet en toewijding in al die 40 jaar!
 
Namens het Verjaardagsfonds,
Gerrit en Sonja Noordam.
 

terug
 
 
 

Inloggen


 

Stille zaterdag (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 20-04-2019 om 19:00
meer details

Eerste Paasdag (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 21-04-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.