30 maart Inspiratiebijeenkomst jeugdwerk Missionair Westland 

30 maart Inspiratiebijeenkomst jeugdwerk Missionair Westland 
Inspiratiebijeenkomst jeugdwerk Missionair Westland 
over volhouden en vernieuwen in het tiener/jongerenwerk
 
Woensdagavond 30 maart willen we met zoveel mogelijk jeugdwerkers uit het Westland nadenken over het tiener/jongerenwerk in onze plaatselijke gemeenten. Wat er is, wat er was en misschien weer terugkomt en over nieuwe vormen. Hoe hou je het vol met wat er is? Hoe kan je het bestaande vernieuwen? Hoe kan je iets van vroeger in een nieuwe vorm terug laten komen of iets totaal nieuws opstarten?
 
Aan de hand van Bijbelverhalen, stellingen en praktijkverhalen (uit Naaldwijk, Maasdijk en Vineyard) gaan we met elkaar in gesprek. Om elkaar te inspireren, maar ook om elkaar te bemoedigen. Juist als je maar met een klein clubje in jouw gemeente actief bent, is het fijn om ook anderen te ontmoeten die met hetzelfde bezig zijn. En als het in jouw gemeente juist heel goed gaat? Hoe fijn is het om anderen op deze avond een kijkje te laten nemen bij jullie in de keuken?
 
Weet je van harte welkom op woensdagavond 30 maart om 20.00u in de Vineyard (voorheen De Westlandse Druif), Vlotlaan 535, 2681 TW Monster. Inloop vanaf 19.45u met koffie en thee.
Graag aanmelden voor 27 maart bij Marjan de Vries. Dan kunnen we daar rekening mee houden met de opzet van de zaal en de catering. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met: Marjan de Vries - devries@pkn-naaldwijk.nl of Floris den Oudsten – predikant@pgmaasdijk.nl/06-18766724.
 
Met vriendelijke groet,
Werkgroep Westland Missionair 


Floris den Oudsten v.d.m.
predikant Protestantse Gemeente Maasdijk

 
terug