Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Breng uw stem uit! Breng uw stem uit!
Naam vernieuwd kerkgebouw
Naar aanleiding van de oproep in Samen en in de nieuwsbrief zijn er door de gemeenteleden 38 namen ingediend voor het vernieuwde kerkgebouw. De Kerkenraad heeft hier drie namen uit geselecteerd die op de gemeentevergadering van 12 februari jl. zijn toegelicht en waar u als gemeenteleden uit kunt kiezen. Vanaf zondag 23 februari liggen hiervoor de stemformulieren klaar in de hal van de kerk. Het stemformulier kunt u hier ook downloaden of opvragen bij de scriba (scribaat@pgmaasdijk.nl). De stemformulieren kunnen tot 8 maart a.s. worden ingeleverd in de dozen in de hal van de kerk. Ook kunt u het stemformulier scannen en mailen aan de scriba of inleveren bij één van de kerkwerkers. Tijdens de dienst op zondag 15 maart a.s. zal de naam van het vernieuwde kerkgebouw bekend worden gemaakt.
 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (via kerkdienstgemist.nl)
datum en tijdstip 01-11-2020 om 9:30
meer details

Schoolkerkdienst (De Dorpskerk
datum en tijdstip 02-11-2020 om 9:30
Maandag 2 november wordt er in de Dorpskerk van 8.45uur-9.30uur een schoolkerkdienst gehouden, in samenwerking met basisschool het Kompas.
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.