Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Kerkdiensten in de maand november Kerkdiensten in de maand november
Om de corona besmettingen terug te dringen heeft het kabinet afgekondigd dat het aantal contactmomenten en reisbewegingen moet worden beperkt. Deze maatregelen gelden in principe voor 4 weken. Dus tot half november. Of de maatregelen daarna nog verder zullen worden aangescherpt, van kracht blijven, of zullen worden versoepeld is nu nog niet bekend.

De kerkenraad heeft besloten om het huidige beleid voort te zetten. Dit betekent dat ook voor november de kerkdiensten op zondag voorlopig zonder gemeenteleden worden gehouden en live worden uitgezonden via kerkdienstgemist.nl en dat de avonddiensten in deze periode komen te vervallen. Zodra er meer ruimte komt voor het bijwonen van kerkdiensten zullen wij dit direct gaan organiseren.

Uitzondering hierop is de zondagmorgendienst van 22 november a.s. Dit is de laatste zondag van het kerkelijk jaar en gedenken wij hen die ons in het afgelopen jaar zijn ontvallen. Als de coronamaatregelen dan niet verder zijn aangescherpt willen we voor deze dienst 1 of 2 naaste familieleden van de overledenen uitnodigen. Binnen de regels van maximaal 30 kerkbezoekers kunnen en we dit naar verwachting realiseren .

Ook de dankstond voor gewas en arbeid die op woensdag 4 november gepland staat komt te vervallen en wordt opgenomen in de kerkdienst van zondag 8 november.


De kerkenraad
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30
meer details

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 08-08-2021 om 19:00
meer details

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.