Maasdijk steunt actie Kerst voor de Voedselbank 2022 Maasdijk steunt actie Kerst voor de Voedselbank 2022

Het is u/jou ongetwijfeld niet ontgaan dat er ver van huis, maar helaas ook heel dichtbij, niet voor iedereen voldoende mogelijkheden zijn om  rond te komen. 
De voedselbank Maassluis organiseert dan ook al een aantal jaren de grote KERST VOOR DE VOEDSELBANK ACTIE en helpt zo ruim 325 gezinnen, uit zowel Maassluis, Hoek van Holland, Maasland, maar ook uit ons eigen dorp Maasdijk.  De voedselbank is op het moment erg afhankelijk van bijdragen van bedrijven, winkels en particulieren en hebben aangegeven dat het fijn zou zijn als er ook in Maasdijk inzamelmomenten/punten kunnen komen. Samen met de twee basisscholen, sportclubs en Vitis Welzijn willen we met deze KERST VOOR DE VOEDSELBANK ACTIE  dit jaar een eerste stap zetten in ons dorp.

In Maassluis zal de grote actie voor de 4e keer worden gehouden op zaterdag 17 december, maar wij zullen deze wat meer spreiden. Samen met de diaconie hebben we besloten om als Dorpskerk van Maasdijk ook aan deze actie mee te doen om zo deze gezinnen een fijne Kerst te kunnen bezorgen. Het verlanglijstje van de voedselbank vind u hieronder. Doet u/jij mee aan deze kerstactie?Fijn! Het inleveren van één of meerdere producten in de hal van de kerk is mogelijk rondom de vier kerkdiensten van zondag  11 en 18 december of tijdens de Open Kerk op donderdag 15 december van 10.00 tot 11.30 uur. Tevens is er in de week van 12 tot 16 december de mogelijkheid in de hal van de Prinsenhof/Vitis Welzijn  tussen 9.00 en 16.00 uur uw boodschappen te brengen . Namens de diaconie en de voedselbank alvast hartelijk bedankt!  Groeten Linda en Bianca  a.keyzer@caiway.nl / 06-43242610

 
terug