Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Maatregelen n.a.v. COVID lockdown (verlengd) Maatregelen n.a.v. COVID lockdown (verlengd)
Nu de lockdown wordt verlengd tot 9 februari blijven de maatregelen die wij als kerkgemeente genomen hadden ook onverkort van kracht.

Dit betekent dat t/m 7 februari de kerkdiensten zonder publiek gehouden zullen worden. De kerkdiensten zijn alleen digitaal te volgen en worden live uitgezonden via kerkdienstgemist.nl (met beeld en geluid) en kerkomroep.nl (alleen geluid). In deze periode gaan de avonddiensten niet door omdat deze nauwelijks digitaal bekeken worden.

Ook de pastorale huisbezoeken blijven gedurende deze periode beperkt tot een minimum. Bezoekers gaan alleen op huisbezoek in geval van urgente bijzonderheden (ziekte e.d.) en zoeken verder telefonisch contact met gemeenteleden.
De colleges, de commissies, en alle andere groepen vragen wij zich te blijven houden aan de maatregelen van de overheid en de richtlijnen van de PKN en geen fysieke samenkomsten of vergaderingen te houden, maar dit uitsluitend digitaal te doen.

Op 2 februari beoordeelt het kabinet welke maatregelen na 9 februari nodig zijn. Over wat dit dan betekent voor ons als gemeente zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

De kerkenraad 
 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30
meer details

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 08-08-2021 om 19:00
meer details

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.