Openluchtviering zondag 10 juli 2022 om 10.00 uur Openluchtviering zondag 10 juli 2022 om 10.00 uur
Na drie jaar kunnen we elkaar weer ontmoeten tijdens een openluchtviering gehouden op het Spektakelterrein (grasveld Pr. Willem Alexanderstraat)! Dit organiseren we op de zondagmorgen vooraf aan het Spektakel met de gezamenlijke kerken van Maasdijk. De Rooms-Katholieke Kerk, de Dorpskerk, Concordia en de EGMA-Gemeente. Het thema is dit jaar ‘Iedereen is van de Werel’. Dit is ook het thema van de kinderoptocht van het Spektakel. In deze roerige tijden willen we met elkaar zorgen voor de wereld. Saamhorigheid is hiervoor de sleutel.
Iedereen is van harte welkom en de dienst start om 10.00 uur! Het koor I Mellom zal zorgen voor de muziek. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven waaronder een preekbingo. Voor de allerkleinsten is er kinderoppas in een speciaal daarvoor ingerichte portacabin. Willen jullie je eigen stoel meenemen? Voor de ouderen staan er zo’n 150 stoelen klaar.
We hopen natuurlijk op mooi weer. Mocht het regenen of stormen, dan luiden we de kerkklok en is de viering in de Dorpskerk, Korte Kruisweg 12a. De viering is ook te volgen via de livestream op de website van het Spektakel: https://www.zomerspektakelmaasdijk.nl/live-stream IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM! Na de viering staat de koffie/thee/limo voor u klaar! Met een groet namens,
de kerken van Maasdijk
terug