Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Samenkomsten in de stille week voor Pasen Samenkomsten in de stille week voor Pasen
De uitnodigingen voor de samenkomsten in de stille week, de vespers op maandag 29 maart, dinsdag 30 maart en woensdag 31 maart, en de kerkdiensten op Witte donderdag 1 april, Goede vrijdag 2 april en op Stille zaterdag 3 april, verlopen allemaal via het programma Kerktijd.nl.
Zij die bij dit programma staan ingeschreven kunnen vanaf een week tot één dag voorgaande aan deze samenkomsten een uitnodiging ontvangen. Het programma selecteert steeds diegene die het langst geen kerkdienst hebben bijgewoond tot een maximum van 30 leden per dienst. Binnen 24 uur dient u op de uitnodiging te reageren, anders komt deze te vervallen en selecteert het systeem een andere kandidaat, die dan een uitnodiging ontvangt.
Diegene die niet staan ingeschreven bij kerktijd.nl kunnen dat alsnog doen. Hoe dit werkt kunt u lezen in deze handleiding.
Ook leden die geen e-mailadres hebben en geen mogelijkheid hebben om anderen te vragen hen te helpen, kunnen in dit uitnodigingssysteem meedraaien. Hiervoor kunnen zij telefonisch contact opnemen met de scriba.
Onder welke voorwaarden we weer kerkdiensten houden en waar u rekening mee dient te houden kunt u lezen op onze website. Zie link.
De kerkenraad
 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30
meer details

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 08-08-2021 om 19:00
meer details

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.