Thema-avond jeugdwerk 29 november AFGELAST

Thema-avond jeugdwerk 29 november AFGELAST
Let op: Deze bijeenkomst is wegens COVID afgelast.  Nadere informatie volgt.   

In de afgelopen periode heeft een aantal afgevaardigden van de verschillende takken van ons jeugdwerk zich beziggehouden met een toekomstvisie van het jeugdwerk van Protestants Maasdijk. Op maandagavond 29 november, willen we de thema-avond jeugdwerk in de kerk houden. Op deze thema-avond over het jeugdwerk willen we de toekomstvisie toelichten. Om jullie als gemeente mee te nemen in het verhaal én om mensen enthousiast te maken om mee te gaan doen als we nieuwe vormen van jeugdwerk gaan starten.

Klik hier om de toekomstvisie te downloaden als PDF

Maandagavond 29 november: Inloop vanaf 19.45u, start om 20.00u en afronding om uiterlijk 21.30u.
We zullen ervoor zorgen dat iedereen ruim voldoende afstand kan houden. Bij een grote opkomst verkassen we gewoon naar de kerk. Bij binnenkomst kan iedereen koffie, thee, water ophalen. Houd daar ook onderling voldoende afstand. Tot slot, probeer er op tijd te zijn, zodat we niet net voor 20.00u een extra grote toeloop krijgen. Weet je van harte welkom!  
Kan je morgenavond niet, maar ben je wel geïnteresseerd en/of wil je mee doen als leiding en/of heb je vragen of opmerkingen? Schroom niet om één van ons aan te spreken!

René van Heijningen (jeugdouderling) – 06-22437439jeugdwerk@pgmaasdijk.nl
Floris den Oudsten (predikant) – 06-18766724 - predikant@pgmaasdijk.nl  
 
 
terug