Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Uit de pastorie Uit de pastorie
Prelude op de lente, orgelconcert 6 maart
In diverse locale kranten is inmiddels aandacht besteed aan het orgelconcert van 6 maart aanstaande, aanvang 19.30 uur. Het programma is nagenoeg klaar en zal binnenkort op de website verschijnen. Het is een afscheidsconcert waarbij in alle toonaarden recht wordt gedaan aan het Verschuerenorgel.  De organisten die aan dit concert hun medewerking verlenen zijn onze vaste organisten: Mary Pellikaan – van den Bogert, Arie van der Eijk, Erna Brinkman; als gastorganisten: Wim Voogt, Henk Vahrmeijer en Alexander Prins; en aanstormend talent: Joël Pellikaan en Ruben Vahrmeijer.

Daarnaast zijn er enkele instrumentalisten: Henriëtte Pellikaan (Hobo), Peter Prins (Barriton), Annelien Solleveld (Panfluit). Het belooft een mooi en gevarieerd concert te worden waarbij naast afscheid ook iets van nieuwe toekomst mag ontluiken. Noteert u/jij de datum alvast in uw agenda.

Namens de voorbereidingsgroep,
ds. H.M. Habekotté
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30
meer details

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 08-08-2021 om 19:00
meer details

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.