Volkskerstzang 2.0 - zondagavond 18 december om 19.00u in de DorpskerkĀ 

Volkskerstzang 2.0 - zondagavond 18 december om 19.00u in de DorpskerkĀ 

Na twee jaar van afwezigheid organiseren we weer een Volkskerstzang. Iedereen is zondagavond 18 december van harte welkom in de Dorpskerk aan de Korte Kruisweg 12a. Iedereen, dus u/jij ook! 
Het zal een vernieuwde opzet zijn met traditionele Kerstliederen én met moderne nummers, met orgelbegeleiding en verschillende muzikanten en met YouTube en solisten. Samen met Maria zingend op weg naar het Kerstfeest. 
Na afloop is iedereen welkom om nog even te blijven voor een bakkie. Keuze genoeg : koffie, thee, warme chocomel met slagroom of glühwein met een lokaal gebakken lekkernij. We hopen ook kinderen, tieners en jongeren te mogen verwelkomen. Een avond voor de hele familie, voor heel Maasdijk. 
Er zal ook een collecte plaatsvinden. De eerste collecte is voor VBOK/Siriz, voor hulp aan jonge moeders die onbedoeld zwanger raken. De tweede collecte is voor de onkosten van deze avond. 
De Volkskerstzang begint om 19.00u, de Dorpskerk is open vanaf 18.30u. Thuis is de Volkskerstzang mee te beleven via www.kerkdienstgemist.nl, zoeken op Maasdijk. 
De Volkskerstzang is een initiatief van de plaatselijke geloofsgemeenschappen. 


Floris den Oudsten v.d.m.
predikant Protestantse Gemeente Maasdijk

 
terug