Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Wat is jouw Paas-effect?

Wat is jouw Paas-effect?

We zingen het met Pasen : Want nu de Heer is opgestaan, nu vangt het nieuwe leven aan! Maar leidt jij nu een nieuw leven? En welk effect heeft Pasen op jouw leven van alledag?  
Op Paasavond zei Jezus : Als jullie iemands zonden vergeven, dan zijn ze vergeven; vergeven jullie ze niet, dan zijn ze niet vergeven. 
Pasen gaat niet alleen over Jezus’ opstanding uit de dood, maar ook om Jezus’ Paasboodschap in de praktijk te brengen. Geloof is niet alleen iets van je hoofd, maar hart en hoofd. Geloof is liefde in de praktijk brengen, vergeving handen en voeten geven. 

Welk effect heeft Pasen op jou? God wil het door jou heen telkens Pasen laten worden. Dat mensen opstaan tot een nieuw leven, door vergeving te schenken, door vergeving te ontvangen… ’t Is spannend, het is eng, maar sinds wanneer is dat een reden om iets niet te doen? zingt Matthijn Buwalda… Ben jij beschikbaar om Jezus’ missie verder te ont-vouwen? Stopt Gods opstandingskracht en vergevende liefde bij jou of geef jij die door? 
Wat die monnik uit de 16e daar mee te maken heeft?
Weet je welkom bij de (online) kerkdienst zondagmorgen 11 april waarin we lezen uit Johannes 20:19-23 en Johannes 21:1-14. 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 01-08-2021 om 9:30
meer details

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 08-08-2021 om 19:00
meer details

Kerkdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.