Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Regenbooguitzending Regenbooguitzending

Dinsdag 24 juli is er weer de maandelijkse uitzending van de regenboog om 19.30 uur.

lees meer »
 
Openluchtviering zondag 15 juli 2018 om 10.00 uur

Openluchtviering zondag 15 juli 2018 om 10.00 uur

Openluchtviering zondag 15 juli 2018 om 10.00 uur
Het thema van de openluchtviering is “Samen op Reis”. Een toepasselijk thema in de zomertijd waarin veel mensen op vakantie gaan met familie en vrienden. Wij nodigen u van harte uit om hier over mee te denken & praten en mee te zingen met het Maasdijkse koor I Mellom. Verleden jaar hadden we de primeur op het Spektakelterrein en dat is heel goed bevallen. We werden van alle faciliteiten voorzien en de Spektakelcommissie had zelfs een prachtig symbool gemaakt, een groot metalen kruis. Ook dit jaar zijn we weer welkom op het Spektakelterrein (bij heel slecht weer wijken we uit naar kerk De Hoeksteen). De viering begint om 10.00 uur. We vragen u uw eigen stoel mee te nemen. Voor de ouderen staan er zo’n 150 stoelen klaar. Voor de kinderen van 0 t/m 4 is er kinderoppas geregeld in een speciaal daarvoor ingerichte portacabin. Komen jullie zo veel mogelijk lopend of met de fiets?
Wij hopen dat deze openluchtviering uw startpunt van de vakantie wordt!
 Iedereen is welkom! Na de viering staat de koffie/thee/limo voor u klaar!
 
Met een groet namens de kerken van Maasdijk

 
Afscheid Kinderkerk 24-6-2018 Afscheid Kinderkerk 24-6-2018

In de dienst van 24 juni nam een aantal kinderen afscheid van de Kinderkerk. Zij gaan een nieuwe weg op. Dit was dan ook het thema van de dienst: "Jouw weg".   Voor onderweg kregen zij een bidon mee om te vullen met water zodat ze onderweg geen dorst zullen hebben.  Klik op < Lees meer>  voor foto's en een verslag van het golfsurfen.

lees meer »
 
Vrijwilligers kerstwandeling gezocht Vrijwilligers kerstwandeling gezocht

Vrijwilligers kerstwandeling gezocht
Het is al weer 4 jaar geleden dat wij een kerstwandeling hebben georganiseerd in ons dorp.  We vonden het hoog tijd worden om....

lees meer »
 
NIEUW Kerkradio op Internet NIEUW Kerkradio op Internet

Het is sinds kort mogelijk om de kerkdiensten van PG Maasdijk en diensten in de Aula, te volgen via Internet.    Lees meer.... 

lees meer »
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 22-07-2018 om 09:30
meer details

Kerkdienst (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 22-07-2018 om 19:00
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.