Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Van trouwjapon tot doopjurk Van trouwjapon tot doopjurk
Voor de tentoonstelling van zondag 1 t/m 8 december 2019 in het kerkgebouw De Hoeksteen (Maasdijk) zijn we nog op zoek naar trouwjaponnen en doopjurkjes of ‑pakjes. Verder ook naar oude of recente foto’s om de tentoonstelling compleet te maken. 
lees meer »
 
Gebedsgroep Gebedsgroep
Zaterdag 23 november is het weer gebedsuur, deze week komen we bij elkaar bij Hans en Nanny Robbemond, Oranjeplein 7 om 19.00 uur. Er is een concert in De Hoeksteen, daarom daarom wijken we even uit. Iedereen is welkom om met ons te bidden en te danken. Groeten,
                         Henk en Hans
 
Doopdienst eerste Advent Doopdienst eerste Advent
Op 1 december, eerste Advent, worden twee jonge telgen uit onze gemeente gedoopt. Dit zijn Noah Daniël Kester, zoon van Tim en Julia Kester en Rhodee Annie Elisabeth Heine, dochter van Tom en Annelies Heine. De lezingen zijn uit Micha 5 en Lucas 1 (de aankondiging van de geboorte van Jezus). 
lees meer »
 
Collecte Diaconie – Noodhulp Syrië Collecte Diaconie – Noodhulp Syrië
De onrust in het noordoosten van Syrië houdt maar niet op. Opnieuw moeten duizenden Koerden en Assyrische christenen het gebied ontvluchten. Om deze nieuwe, enorme stroom vluchtelingen te kunnen helpen is uw hulp hard nodig.
lees meer »
 
Uitslag van de Loterij 2019 Uitslag van de Loterij 2019
Hieronder vind u de uitslag van de loterij 2019.  Alle prijswinnaars hebben toegestemming om hun namen te publiceren. 
lees meer »
 
Mooie opbrengst van een geslaagde bazar

Mooie opbrengst van een geslaagde bazar
Mooie opbrengst bazar 2019.

Afgelopen zaterdag 9 november was het zover, de bazardag 2019. Al vroeg werden de oliebollen bezorgd, de kaarten, bloemen en de koek/cake uitgestald. De dag ervoor ....
lees meer »
 
Nieuwe naam Nieuwe naam
Tijdens de laatst gehouden startzondag, de gemeenteavond en bij sommige wijkavonden is reeds gesproken over een nieuwe naam voor het Kruispunt.
Langs deze weg roepen we iedereen op om namen in te dienen voor het straks vernieuwde gebouw.
lees meer »
 
Gebedsgroep Gebedsgroep
Zaterdag 14 sept. is het gebedsuur weer in De Hoeksteen, we beginnen om 19.00 uur. Na twee zomerse maanden begint het seizoen weer en komen we weer samen. Iedereen is van harte welkom om met ons mee te bidden en te danken. Er is zoveel om kracht en hulp voor te vragen, ook vragen we een zegen voor het nieuwe seizoen en voor de startzondag. Tot zaterdag? Groeten,
                        Henk en Hans
 
De Bloemencommissie zoekt hulp!

De Bloemencommissie zoekt hulp!

Zet u/jij graag de bloemetjes binnen?

Dan zijn wij op zoek naar u/jou! Als bloemencommissie zorgen wij wekelijks voor een fleurig bloemetje of mooie plant in de kerkzaal en het boeket dat op zondag gaat naar een gemeentelid als felicitatie of steuntje in de rug….
Graag zouden wij .....
lees meer »
 
Nieuwsbrief per email Nieuwsbrief per email
Nieuwsbrief
Op 31 oktober jl. is de 1e digitale nieuwsbrief verschenen. Deze nieuwsbrief is verzonden aan de gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is in de .... 
lees meer »
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-11-2019 om 19:00
meer details

Kerkdienst (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 24-11-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.