Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Gemeentevergadering Gemeentevergadering

Wij nodigen u uit voor de gemeentevergadering op woensdag 23 januari. Deze wordt gehouden in De Hoeksteen en begint om 20:00 uur. De bouwcommissie heeft weer stappen gemaakt in de plannen voor het vernieuwen van Het Kruispunt en het inzichtelijk maken van de financiën. Zij praat u graag hierover bij. Als kerkenraad zijn wij natuurlijk benieuwd hoe u tegen deze ontwikkelingen aankijkt?

 
Diaconie collecte Diaconie collecte

Leprazending
Gemeden worden en aan de rand van de samenleving moeten wonen omdat je een huidziekte hebt of verminkingen aan handen of voeten. 

lees meer »
 
2018 OEC Maasdijk 2018 OEC Maasdijk

Afgelopen jaar zijn we weer twee keer in Roemenië geweest om de gedoneerde kleding en speelgoed van de kinderkledingbeurs De Lier te verdelen bij twee kindertehuizen en twee  dagopvanglocaties. Zowel in mei als in november was het een aanhanger vol, ca. drie pallets. 

lees meer »
 
Kerst wandeling vrijdagavond 21 december

Kerst wandeling vrijdagavond 21 december

Kerstwandeling Maasdijk

Wandel mee en ontdek hoe het kerstverhaal op een bijzondere manier tot leven komt! Op vrijdagavond 21 december a.s. organiseren VVP Maasdijk, de Jacobus parochie en PG Maasdijk een kerstwandeling.
De wandeling is voor jong en oud die op deze avond ...

lees meer »
 
Nieuwsbrief per email Nieuwsbrief per email

Nieuwsbrief
Op 31 oktober jl. is de 1e digitale nieuwsbrief verschenen. Deze nieuwsbrief is verzonden aan de gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is in de .... 

lees meer »
 
NIEUW Kerkradio op Internet NIEUW Kerkradio op Internet

Het is sinds kort mogelijk om de kerkdiensten van PG Maasdijk en diensten in de Aula, te volgen via Internet.    Lees meer.... 

lees meer »
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 20-01-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.