“GOD’S TALENT” - Openluchtviering zondag 14 juli om 10.00 uur “GOD’S TALENT” - Openluchtviering zondag 14 juli om 10.00 uur
Het Spektakel start met een viering in de openlucht, op het gras van het Spektakelveld. Dit jaar gooien we het muzikaal gezien helemaal over een andere boeg. Net als bij Holland’s Got Talent zullen 5 individuele zangers en zangeressen een lied voor u zingen. We luisteren naar Patricia de Zeeuw, Wesley Visser, Janice de Jong, Jarno Pronk en Steven van den Berg. Deze 5 Maasdijkers zullen hun favoriete lied zingen en hiervoor hoeft u uw stoel niet om te draaien. Wij weten zeker dat u dit wilt zien en onder de indruk zult zijn van hun talent. Inte van den Berg is dit jaar de spreekster en zal met een boeiend verhaal over talent de liedjes aan elkaar verbinden. Wij hopen dat u nieuwsgierig bent geworden en gezellig naar het Spektakelveld komt! Iedereen is van harte welkom!
Er is kinderoppas aanwezig in de porta-cabin. Graag eigen stoelen mee nemen. Er staan 150 stoelen klaar voor de ouderen en mensen die slecht ter been zijn. De collecte is bestemd voor de Westlandse Stichting Jade “uitwaaimomenten” Bij minder weer gaan de klokken luiden en is de viering in de Dorpskerk. De dienst is te volgen op de livestream van Het Spektakel, te vinden op www. zomerspektakelmaasdijk.nl Na de viering staat er een lekkere kop koffie, thee of limo met wat lekkers voor u klaar. Tot zondag de 14e juli!
 
terug