Welkom

Welkom

Welkom op de website van PG Maasdijk
 
Uit het hart: FF tuinen Uit het hart: FF tuinen
‘At the foundation of growth’. Deze slogan klinkt u misschien wel bekend in de oren. Gereden vanuit Maasdijk richting De Lier of Maasland komt u hem tegen op de gevel van een bekende potgrondleverancier. Vertaald naar het Nederlands staat er: ‘Aan de basis van groei’. Groei. Ik houd ervan. Letterlijk, wanneer ik nu naar buiten kijk en niet kan wachten tot alles weer groen is en bloeit alsook onze persoonlijke groei. Zowel de groei in geloof als onze verdere persoonlijke ontwikkeling. Maar even terug naar ....
lees meer »
 
Jezus, de Levende in ons midden – n.a.v. de paaspreek Jezus, de Levende in ons midden – n.a.v. de paaspreek
Het Paasevangelie is een verhaal vol angst, twijfel, hopeloosheid en ongeloof, één en al verwarring. Dat wist ik wel, maar bij het maken van de preek kwam het pas echt binnen, voor het eerst. Die eerste Paasdag was er weinig FEEST. De hoop was gestorven… De Emmaüsgangers, ze hoopten. De paaskaars ging uit.
lees meer »
 
Kerkdiensten volgen via Kerkdienstgemist.nl Kerkdiensten volgen via Kerkdienstgemist.nl
De kerkdiensten van Protestants Maasdijk zijn live én later te bekijken via https://kerkdienstgemist.nl/stations/2058-Dorpskerk-Maasdijk 
Hoe u gemakkelijk en handig gebruik kunt maken van alle mogelijkheden wordt uitgelegd in een korte video:  Video uitleg gebruik Kerkdienstgemist PGMaasdijk.  

 
 
Nieuwsbrief per e-mail? Nieuwsbrief per e-mail?
Ontvangt u nog geen Nieuwsbrief via e-mail? Geef dan uw e-mailadres door aan ledenadministratie@pgmaasdijk.nl onder vermelding van ‘nieuwsbrief’, uw naam en adres. Voor meer informatie kijk bij Nieuws - Nieuwsbrief per email.