Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Protocol gebruik beamers tijdens de erediensten Protocol gebruik beamers tijdens de erediensten

Beamers bieden de mogelijkheid van betere informatie en visuele ondersteuning tijdens de erediensten. Maar teveel en op het verkeerde moment kan soms ook de dienst verstoren. Voor het juiste gebruik van de beamers  is door de kleine kerkenraad een protocol opgesteld. Voor het inzien of downloaden van dit protocol klik hier.   

 
Beamteams Beamteams

In gebouw De Hoeksteen en in gebouw Het Kruispunt worden de liederen en bijbelgedeeltes gepresenteerd op een scherm door middel  van een beamer.
De beamer wordt aangestuurd door een computer. Voor iedere dienst levert de predikant zijn of haar liturgie in bij de beamteams. Deze zijn tot nu toe nog apart georganiseerd. Men maakt natuurlijk wel gebruik van dezelfde softwareprogramma’s en vergadert een paar keer per jaar om af te stemmen of er nog nieuwe vaardigheden aangeleerd moeten worden ten behoeve van een goede presentatie.
 

lees meer »
 
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.