Bazarnieuws 2024 Bazarnieuws 2024
Bazarnieuws 2024

Inmiddels is het al weer bijna eind april en tijd voor de Bazarcommissie om na te denken over de Bazar 2024. Maar natuurlijk ook om nog even terug te blikken op de zeer geslaagde Kerkenveiling in combinatie met de Bingo ochtend en de loterij van 2023. Met elkaar is er vorige jaar een prachtig bedrag opgehaald van 30.000 euro en hebben we hier onder andere mee bij kunnen dragen aan de verlichting tijdens de Kerstnachtdienst en zonwering voor in de hal van de Dorpskerk. Deze is inmiddels aangebracht bij de bovenramen dit tot volle tevredenheid van de kosters en de gebruikers/bezoekers.

Ook vinden wij het als commissie erg leuk om te horen/lezen dat een aantal activiteiten kavels al zijn uitgevoerd en wel de bierproeverij, de winter BBQ, de klaverjasavond, de Winterwandeling, de rondleiding bij Bakkerij Vreugdenhil en straks nog de op mooi weer wachtende vaar- en fietskavels, wij zijn benieuwd!

De loterij is inmiddels niet meer weg te denken en hier is alvast een datum voor geprikt en wel maandagavond 16 september. Via de telefonische verkoop hopen dan ook  wederom het aantal van 4000 loten te mogen verkopen!
Wil je ons hierbij helpen door middel van te bellen/schrijven/bezorgen of heb je een mooie prijs voor op het lot beschikbaar?
Laat dit dan graag al weten via bazar@pgmaasdijk.nl  of bel even met Bianca Buitelaar (06-43242610)

De trekking van de loterij in combinatie met een gezellige Bingo ochtend staat in ieder geval gepland voor vrijdag 15 november en de datum voor de Zomerbingo wordt vrijdag 9 augustus.
Tot zover alvast!

Groeten Marielle, Eeft, Leo, Jaco, Hilbert en Bianca
 
terug