Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Actie Kerkbalans 2020 Actie Kerkbalans 2020
Actie Kerkbalans 2020
Zaterdag 18 januari a.s. gaat de Actie Kerkbalans weer van start. In de week daarop ontvangt u de envelop met informatie en het toezeggingsformulier waarop u uw vrijwillige bijdrage voor 2020 kunt aangeven. Een week later, in elk geval vóór 1 februari, wordt deze envelop door een vrijwilliger bij u opgehaald. Krijgt u de envelop per post, dan verzoeken wij u de antwoordenvelop met ingevuld toezeggingsformulier in een van de daartoe bestemde bussen in de hal van de kerk te deponeren of per post te retourneren.
Heeft u moeite met het invullen van het toezeggingsformulier, of heeft u vragen, laat het weten! U kunt contact opnemen met Gerda Hofland (tel. 0174 520184 / 0613690143). 
Het thema is: Geef voor je kerk! Het is belangrijk dat we samen gemeente van Christus kunnen zijn en hebben dus ook uw financiële steun nodig. Actie Kerkbalans, van harte bij u aanbevolen!
College van Kerkrentmeesters.
 
terug
 
 
 

Inloggen


 

Startdienst (Dorpskerk)
datum en tijdstip 20-09-2020 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.