Avontuur Groep 8 afsluiting Kinderkerk 22 juni 2017 Avontuur Groep 8 afsluiting Kinderkerk 22 juni 2017
Avontuur groep 8 afsluiting Kinderkerk
 


Sem, Levi, Roy, Senna, Nicky, Joanne, Wout, Kjell, Ad, Justen, Maaike, Renate, Linda en Thirza gingen de uitdaging aan!
 
Onze groep 8 laat de Kinderkerk achter zich en stapt over naar de Jeugdkerk en Onder de Klok. We geven onze jeugd graag vertrouwen mee.
Ze gaan nooit alleen op pad en hebben allemaal een Vriend die met hen meegaat...overal en altijd. In mooie, vrolijke, succesvolle momenten, maar ook als het moeilijk is, als je onzeker bent, als je verdriet hebt. God is altijd bereikbaar en heeft een luisterend oor. Rood hart
 
Om onze jongeren behalve woorden ook dat gevoel mee te geven, hebben we een toepasselijk uitstapje bedacht. Bij 2sur5 beleefden we donderdag 22 juni spannende en uitdagende avonturen. Het begon al met een plotselinge omslag van het weer...zelfs onweer. Onweerswolk Wie had dat gedacht.. Hoe moest dat verder? In ieder geval was het een flitsend begin Knipogende emoticon  Terwijl de lucht donkerder werd, ontmoetten wij twee stralende instructeurs, Luc en Quinten, die ons graag de weg voorgingen naar een alternatieve locatie: een met een dak boven ons hoofd. Wat een opluchting én een super oplossing.
 
Na een enthousiast onthaal, limonade en een koek, liepen we naar het eerste parcours in de survivalkas. Behendigheid, snelheid, motoriek en vertrouwen waren allemaal nodig om alle onderdelen soepel en zo snel mogelijk te doorlopen. Veel lol, af en toe een gil en onderlinge samenwerking zorgden voor een succesvol verloop van het traject. Het ging zo goed dat de moeilijkheidsgraad werd opgevoerd. Doe alles met één hand, of met één oog dicht of achterstevoren! De energie spatte ervan af.
Na deze flinke warming up gingen we door naar de ondergrondse tunnel.  Verraste emoticon Dat is wel even omschakelen...is dit te doen? Durf ik dit? Word ik erg vies? Is het eng? Hoever moet je dan? Iedereen ging zijn/haar eigen uitdaging aan. Eigen keus. Wat zagen we mooie reacties. “We gaan samen, kom op!” Ik wil het toch doen, het gaat vast lukken.” Eigenlijk durf ik niet, want ik hou niet van kleine ruimtes, maar ik probeer het eerste stuk.”
Wat een toppers. Er zijn prestaties geleverd, sommigen hebben zichzelf overwonnen. Blijde en trotse gezichten. “Ik wist niet wat me te wacht stond, maar het is me gelukt, yes!”  En ook, “Gaat dit er nog uit in de was?” Bezorgdheid over de thuisreacties. Komt goed, ‘t is maar zand.
 
Na deze overwinningen namen we even pauze, wat drinken en chips. Daarna door naar het klimparcours. Spannend! Vooraf goed luisteren naar de uitleg hoe je veilig kan klimmen. Je moest je zekeren. Dat gingen we proberen. Iedereen moest laten zien dat je wist hoe dat moest en toen kon het echte werk beginnen. De lucht in en op je route kwam je allerlei hindernissen, obstakels en wiebelige paden tegen. Een bijzondere ervaring voor allemaal. Soms gaat dat minder snel...geduld kwam er ook aan te pas. Ook voor de ouders die ons terug brachten.
Dank!! Duim omhoog

PS. Meer foto's zijn te vinden in het fotoalbum. 
 
terug