Ouderen ochtend 5 november Ouderen ochtend 5 november
Op naar de volgende bazar activiteit …..  
 
Na de prima geslaagde fietspuzzeltocht, staat de volgende activiteit al op ons te wachten en wel ….
 
De ouderenochtend op zaterdag 5 november
Met het alom bekende Bingospel en het Rad met natuurlijk mooie prijzen, beloofd het vast weer een gezellige ochtend te worden.
Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen bij de kraam van de kaartendames, zij zijn al een tijdje creatief bezig om de mooiste kaarten voor u te maken. Maar ook het kopen/bestellen van de oliebollen en heerlijke eigen gemaakte cake/koek is wederom mogelijk.
De deuren van de Hoeksteen gaan om half 10 open voor de koffie/thee met wat lekkers zodat we om 10 uur van start kunnen gaan.
Wilt u er graag bij zijn, maar heeft u geen vervoer? Bel dan even met Bianca Buitelaar (06-43242610)
 
Wordt u een van onze loterij winnaars?
Ook dat zullen we einde van de  ouderen ochtend bekend maken want dan worden de lotnummers getrokken om de mooie prijzen die geschonken zijn door onze trouwe sponsors te kunnen overhandigen aan/bezorgen bij de gelukkige winnaars. U heeft nog de kans om tot vrijdag 4 november loten te kopen, bij Anja of via onderstaand mailadres, helpt u ons aan de verkoop van 3000 stuks?
 
Heel Maasdijk bakt …
Vind u het leuk om iets voor de kraam met lekkers te bakken, laat het ons dan alvast even weten via email:  bazar@pgmaasdijk.nl
 
Kerstworkshop, vrijdagavond 9 december.
Houd u deze avond alvast vrij in de agenda om met jong en oud, man of vrouw, moeder/dochter, vriend/vriendin een mooi kerst stuk te maken?
Binnenkort informeren wij u hier graag verder over.
 
Graag tot dan!
 
terug