Zendingsdiensten Zendingsdiensten
Zendingsdiensten
 
Er is landelijk gezien een voorjaar- en najaar-zendingsweek. Een speciale zendingsdienst houden wij altijd in het najaar begin november. In de zendingsdienst presenteren we een gekozen project en zo mogelijk nodigen we iemand uit om er iets over te vertellen. Soms doen we ook iets om de kinderen erbij te betrekken. Uiteraard krijgt op Pinksteren, als zendingsfeest, de Pinksterzendingscollecte ook ruime aandacht. 
 
Een terugblik                                               
6 november 2016 is de zendingsdienst gehouden. Deze dienst stond dit jaar in het teken staan van Lepra in de wereld en speciaal in India. Doordat de spreker door omstandigheden verhinderd was hebben wij als Commissie zelf de verkregen spullen na de dienst getoond. Met een opbrengst van €1.100 was het weer een geslaagde missie. Na overmaken van de gelden is er bij ons een mooie bedankbrief ontvangen.
 
Een vooruitblik
Op 5 november 2017 willen de in de zendingsdienst aandacht besteden aan het zendingswerk van Jan en Anette Wols die werkzaam zijn in Papua Nieuw Guinea. Zij zullen dan aanwezig zijn in de zendingsdienst.
 
terug