Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Van het gebedsteam Van het gebedsteam
De afgelopen periode zijn wij vanuit ons eigen huis beschikbaar geweest, na elke uitgezonden kerkdienst, om met jullie te bidden. Nu gaan de kerkdeuren weer open voor kleine groepen kerkgangers.
Omdat er dus meer mensen thuis de dienst mee beleven, dan er in de kerk aanwezig kunnen zijn, hebben wij besloten nog even op deze manier door te gaan.
Na elke kerkdienst in de maanden juli en augustus is er iemand  van het gebedsteam telefonisch te bereiken, als u/jij persoonlijk wil bidden of danken. Dit is tot een half uur, na afloop van de dienst. Op deze manier zijn wij beschikbaar voor iedereen.
In de Samen en de digitale nieuwsbrief staat wekelijks vermeld wie bereikbaar is.
 
Onze dank gaat uit naar Hans Robbemond. Hij gaat na jarenlange inzet stoppen bij het gebedsteam.
Wat een trouwe en betrouwbare bidder is hij.
 
Wij zouden graag onze groep uitbreiden en zijn dus op zoek naar jou. Want ja, bidden kan iedereen. Uiteraard wordt er wel geheimhouding verwacht. Denk er eens over en vraag gerust informatie bij één van de groep.
 
Met een groet, Julia
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (via kerkdienstgemist.nl)
datum en tijdstip 01-11-2020 om 9:30
meer details

Schoolkerkdienst (De Dorpskerk
datum en tijdstip 02-11-2020 om 9:30
Maandag 2 november wordt er in de Dorpskerk van 8.45uur-9.30uur een schoolkerkdienst gehouden, in samenwerking met basisschool het Kompas.
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.