Uit het hart gegrepen Uit het hart gegrepen
FF bijtanken
De zomer is voor velen een moment om even bij te tanken. Echt even tot rust te komen. Met eventueel een vakantie in binnen- of buitenland. Met dit laatste kan er aan het ‘ff bijtanken’ een flink prijskaartje hangen. Met de huidige benzineprijzen kan dit wat duurder uitpakken dan voorgaande jaren. Wellicht heb je al een extra berekening gemaakt wat de autorit naar het zonnige zuiden je dit keer gaat kosten.
Voor anderen is deze periode juist een lastige. Voor de (noodzakelijke) thuisblijvers bijvoorbeeld, die in de zomer minder aanloop krijgen en zich daardoor eenzamer voelen. Dat maakt dat ik de vakantiegangers bij deze alvast wil aanmoedigen om tijdens hun reis zeker een kaartje o.i.d. te sturen naar (groot)ouders of andere bekenden die bijvoorbeeld aan huis
gebonden zijn.
Of we nu thuisblijven of op reis gaan, er is een plaats/persoon, waar we jaarrond tot rust mogen komen. Ongeacht het seizoen in ons leven. Bij deze vorm van bijtanken hoeven we ook niet bang te zijn voor grote prijsstijgingen, want de prijs blijft hetzelfde. Of eigenlijk Dezelfde. En deze hoge rekening is al betaald. Schroom niet om met regelmaat ook hier ff bij te tanken. Een heel goede zomer gewenst, in Maasdijk, Westland of op uw/jouw vakantieadres.
Rianne van Duijn
 
terug