Protestantse Kerk in Nederland
 
 
zo 13 sep 2020  om 9:30
Voorganger: Bernd Jan Gosseling
Impulsdienst (Dorpskerk)

Collectes:
1e Missionair werk plaatselijk 2e Kerk.

Gebedsteam:
Francella v.d. Stel, tel. 0174 510 255.

Kinderkerk:
Alle groepen: Rianne van Duijn en Nancy Prins.
Oppasdienst: Renate Duindam en Annemieke Boeringa.

Gods hart klopt voor jou!
A.s. zondag begint er om 09.30 uur een nieuwe Impulsdienst in de Dorpskerk.
Bovenstaande tekst ‘Gods hart klopt voor jou’ is het thema van deze dienst. Dit is de titel van een lied van Joke Buis. Een prachtig lied met een aansprekende tekst over de liefde die God voor ons voelt. God wil in Zijn liefde dat je hart wordt als Jezus’ hart. Gods liefde hangt niet af van je prestaties, Hij houdt van je zoals je bent. Maar Hij houdt teveel van je om je zo te laten. Bernd Jan Gosseling is onze spreker vanmorgen en de muzikale bijdrage is in handen van Jaap de Groot op de toetsen, Leen Dekker op de gitaar en Joke en Janice de Jong met zang. Alle gemeenteleden zijn van harte uitgenodigd voor deze dienst. Dit betekent dat er meer dan honderd personen deze dienst kunnen bijwonen en wij dus verplicht zijn de deelnemers te registreren. Daarom vragen wij u om bij binnenkomst uw naam en telefoonnummer te noteren in de notitieboekjes die klaar liggen in de hal van de kerk. Eventueel kunt u ook thuis uw naam en die van uw gezinsleden die mee gaan noteren op een briefje en deze in de dozen in de hal deponeren. Deze methode heeft de voorkeur, omdat dit de doorstroming bevordert. Omdat het registreren bij binnenkomst plaatst vindt en niet zoals bij de afscheidsdienst, de startdienst en het orgelconcert vooraf, bestaat het risico dat als de kerkzaal helemaal vol zit wij u niet meer toe kunnen laten. In die situatie zullen wij u vragen terug naar huis te gaan en via www.kerkdienstgemist.nl de dienst te volgen.
                        We kijken uit naar een inspirerende en blijde dienst. Let op de aanvangstijd, de dienst begint om 09.30 uur. Namens de Impulscommissie graag tot zondag!

terug
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (via kerkdienstgemist.nl)
datum en tijdstip 01-11-2020 om 9:30
meer details

Schoolkerkdienst (De Dorpskerk
datum en tijdstip 02-11-2020 om 9:30
Maandag 2 november wordt er in de Dorpskerk van 8.45uur-9.30uur een schoolkerkdienst gehouden, in samenwerking met basisschool het Kompas.
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.