Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Kinderkerk Paasproject 2015 “God wint”

Kinderkerk Paasproject 2015 “God wint”
Paasproject  Kinderkerk 2015 “God wint”

Zondag 22 februari 2015 was het de eerste lijdenszondag. Voor de kinderkerk is het paasproject gestart. We volgen het project “God wint” uit Vertel het maar. Tijdens dit paasproject staan de verhalen uit Johannes centraal. Hierin laat de Here Jezus Gods heerlijkheid zien. Want hoe weet je dat God er is? Kun je dat zien, horen, voelen, ruiken of proeven? In dit Paasproject ontdekken de kinderen aan de hand van de zintuigen hoe zij God kunnen waarnemen. In hun leven, maar ook in de bijbelverhalen die aan bod komen. We ontdekken dat Jezus de dood heeft overwonnen. Hij laat ons dat op verschillende manier ervaren. Zo kun je geloven dat God gewonnen heeft!
De komende weken zal er voorin de kerk een draaischijf staan. Elke zondag is hierop een zintuig te zien die centraal staat in de verhalen tijdens de kinderkerk. Voordat de kinderen de kerk verlaten, zullen we een korte toelichting geven op het verhaal welke we vertellen tijdens de kinderkerk.
terug
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (via kerkdienstgemist.nl)
datum en tijdstip 28-02-2021 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.