Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Gebedsgroep Gebedsgroep
Zaterdag 25 is het gebedsuur weer in de Dorpskerk we beginnen om 19.00 uur.
Na een heleboel stille weken komen we weer de tweede en vierde zaterdag
van de maand samen. Er is zoveel nood en verdriet om ons heen en in de wereld, dus genoeg om voor te bidden. Ook is er genoeg reden voor dankbaarheid, we kunnen weer naar de Kerk het winterseizoen is weer gestart. Fijn dat we weer een voorganger hebben in onze gemeente er zijn genoeg zegeningen. We hopen jullie weer te zien.

Groeten Henk en Hans.
 
Diaconie collecte 26 september Streekverband De Tien Diaconie collecte 26 september Streekverband De Tien
Van de 6 organisaties die Streekverband De Tien ondersteund is Mano a Mano er 1 van.
lees meer »
 
Start "Vertel eens.." ochtenden op di 28 september Start "Vertel eens.." ochtenden op di 28 september
Op dinsdag 28 september a.s. is de eerste van de "Vertel eens.." ochtenden. 
Kijk hier de video met meer informatie

U bent welkom vanaf 9:30 u in de Dorpskerk. 
Het is de bedoeling om meerdere ochtenden te organiseren op de laatste dinsdag van de maand.  Houdt hiervoor steeds de Nieuwsbrief in de gaten.
 
Gemeente Groei Groepen Gemeente Groei Groepen
Doordat de coronamatregelen zijn verruimd is het weer mogelijk om op een verantwoorde manier als groeigroepen samen te komen. Wij gaan verder met het programma van het Evangelisch Werkverband ‘Dit is mijn lichaam’. In 1 Korintiërs 12: 27 staat: “Welnu, U bent het lichaam van Christus en ieder van u maakt daar deel van uit.” Wij zijn dus als gemeente het lichaam van Christus.
lees meer »
 
Nieuwe kerkenraadsvoorzitter(s) Nieuwe kerkenraadsvoorzitter(s)
Zoals zondag 5 september is afgekondigd, zijn we als kerkenraad heel erg blij dat we twee personen hebben gevonden die de functie van voorzitter willen oppakken.
lees meer »
 
Diaconie-collecte bestemd voor Haïti Diaconie-collecte bestemd voor Haïti
De bevolking van Haïti werd half augustus getroffen door een zware aardbeving en de verwoesting is enorm, meer dan 14.000 mensen zijn dakloos. De alles verwoestende aardbeving treft ruim een half miljoen kinderen.
lees meer »
 
Fotoimpressie bevestiging en intrede dienst ds Den Oudsten 29-8-2021 Fotoimpressie bevestiging en intrede dienst ds Den Oudsten 29-8-2021
Een foto impressie van de bevestiging en intrede dienst van ds Floris den Oudsten op 29-8-2021 vind u in het fotoalbum. 
 
Uitzending van De Regenboog Uitzending van De Regenboog
Dinsdag 17 augustus is er weer een uitzending van De Regenboog om 19.30 uur. Joke Middendorp feliciteert de jarigen en bruidsparen die tussen 4 augustus en 31 augustus gefeliciteerd worden. Als u een verzoekje heeft, bel dan naar Joke.
lees meer »
 
Beroep dominee Den Oudsten Beroep dominee Den Oudsten

Op woensdag 21 april heeft de kerkenraad een beroep uitgebracht op ds. Floris den Oudsten uit Enter. Twee leden van de beroepingscommissie hebben namens de gemeente de beroepsbrief aan hem overhandigd. Het heeft ons blij verrast dat Floris het beroep direct heeft aangenomen.
De kerkenraad
 
 
Stoelen actie Stoelen actie
Beste Gemeenteleden,

De actie is ‘koop een kerkstoel en je krijgt een strandstoel cadeau’.


Het vernieuwde kerkgebouw is bijna klaar, de bouwvakkers kunnen gelukkig gestaag doorwerken. Zoals het er nu uitziet vindt de verbouwing plaats binnen budget. Toch lijkt het ons leuk om een ludieke actie te voeren en u
lees meer »
 
De Bloemencommissie zoekt hulp!

De Bloemencommissie zoekt hulp!

Zet u/jij graag de bloemetjes binnen?

Dan zijn wij op zoek naar u/jou! Als bloemencommissie zorgen wij wekelijks voor een fleurig bloemetje of mooie plant in de kerkzaal en het boeket dat op zondag gaat naar een gemeentelid als felicitatie of steuntje in de rug….
Graag zouden wij .....
lees meer »
 
Nieuwsbrief per email Nieuwsbrief per email
Nieuwsbrief
Periodiek verschijnt een digitale nieuwsbrief voor de gemeente.  Deze nieuwsbrief wordt verzonden aan de gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is in de .... 
lees meer »
 
 
 

Inloggen


 

Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 26-09-2021 om 19:00
meer details

Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 26-09-2021 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.