Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Gert houdt HUIS! Gert houdt HUIS!
Donderdagmorgen 17 december van 10.00-12.00 uur binnenloop in de Dorpskerk met predikant Gert den Hartogh. Wij ontvangen jullie met koffie en thee. Gert houdt persoonlijke gesprekken in een van de kleine ruimtes.
lees meer »
 
Adventproject kinderkerk Adventproject kinderkerk
In tijd van Corona is alles anders, zo ook het Adventproject van de kinderkerk.
lees meer »
 
Bazar Pub Quiz Online geslaagd! Bazar Pub Quiz Online geslaagd!
Afgelopen zaterdagavond was het zover de online Bazar Pubquiz en de trekking van de loterij, wat fijn dat iedereen zo toch met ons mee kon doen.
lees meer »
 
Kerstchallenge voor de jeugd! Kerstchallenge voor de jeugd!
 
Kinderkerk zoekt zangtalent Kinderkerk zoekt zangtalent
December is de maand waarin we altijd mooie kerstliederen mogen zingen. Maar dit jaar gaat het allemaal een beetje moeilijker. En daar heeft onze kerk wat op verzonnen. Er worden in de maand november allemaal koortjes gevormd.
lees meer »
 
Zingen met kerst! Zingen met kerst!
Wat moeten wij ons al lang inhouden….. zingend ons geloof belijden mogen we niet met elkaar en velen van ons zullen dit erg missen. Het is allemaal zo anders dan we gewend waren. Het ziet er momenteel ook niet naar uit dat het snel weer als vanouds zal worden.
lees meer »
 
Loterij 2020 Loterij 2020
Bij het verschijnen van deze Samen zit de grote vakantie er al weer op en gaan we weer beetje naar ‘normaal’ ritme. Scholen en sport hebben weer een start gemaakt, maar naar/aan het werk zijn zal voor velen best nog verschillend zijn.
lees meer »
 
Stoelen actie Stoelen actie
Beste Gemeenteleden,

De actie is ‘koop een kerkstoel en je krijgt een strandstoel cadeau’.


Het vernieuwde kerkgebouw is bijna klaar, de bouwvakkers kunnen gelukkig gestaag doorwerken. Zoals het er nu uitziet vindt de verbouwing plaats binnen budget. Toch lijkt het ons leuk om een ludieke actie te voeren en u
lees meer »
 
De Bloemencommissie zoekt hulp!

De Bloemencommissie zoekt hulp!

Zet u/jij graag de bloemetjes binnen?

Dan zijn wij op zoek naar u/jou! Als bloemencommissie zorgen wij wekelijks voor een fleurig bloemetje of mooie plant in de kerkzaal en het boeket dat op zondag gaat naar een gemeentelid als felicitatie of steuntje in de rug….
Graag zouden wij .....
lees meer »
 
Nieuwsbrief per email Nieuwsbrief per email
Nieuwsbrief
Periodiek verschijnt een digitale nieuwsbrief voor de gemeente.  Deze nieuwsbrief wordt verzonden aan de gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is in de .... 
lees meer »
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst (vis kerkdienstgemist.nl)
datum en tijdstip 06-12-2020 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.