Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Terugblik groot huisbezoek wijk 2

Terugblik groot huisbezoek wijk 2
Wijkteam 2 heeft afgelopen periode huisbezoeken georganiseerd.
Het eerste groot huisbezoek vond plaats op 22 november.
We sloten aan bij het jaarthema van de PKN “Van U is de toekomst”.
Na een gezamenlijke opening zijn we in 2 groepen uiteen gegaan voor verdieping.
Als rode draad hebben we ........
lees meer »
 
Mantelzorg dat verdient een bloemetje Mantelzorg dat verdient een bloemetje
De Diaconie wil graag aandacht besteden aan de ‘Dag van de Mantelzorg’ op 10 november. Deze dag is bedoeld om erkenning en waardering te vragen voor het werk van mantelzorgers. Ook in onze omgeving zijn veel mensen betrokken bij de langdurige zorg voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis.
lees meer »
 
Gemeente Groei Groepen Gemeente Groei Groepen
Doordat de coronamatregelen zijn verruimd is het weer mogelijk om op een verantwoorde manier als groeigroepen samen te komen. Wij gaan verder met het programma van het Evangelisch Werkverband ‘Dit is mijn lichaam’. In 1 Korintiërs 12: 27 staat: “Welnu, U bent het lichaam van Christus en ieder van u maakt daar deel van uit.” Wij zijn dus als gemeente het lichaam van Christus.
lees meer »
 
Nieuwsbrief per email Nieuwsbrief per email
Nieuwsbrief
Periodiek verschijnt een digitale nieuwsbrief voor de gemeente.  Deze nieuwsbrief wordt verzonden aan de gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is in de .... 
lees meer »
 
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.