Op weg naar Pasen – “Ik deel dit met jou” Op weg naar Pasen – “Ik deel dit met jou”
17 februari is de 40-dagen tijd gestart, waarbij we uitkijken naar het Paasfeest. Omdat we in een bijzondere tijd leven, waarbij we elkaar slechts beperkt kunnen bezoeken en geen fysieke kerkdiensten kunnen vieren met elkaar, willen we op een andere manier aandacht geven aan de verbondenheid met elkaar als gemeente.

Dat willen we doen door middel van het samenstellen van een boekje. 
Iedereen uit de gemeente, jong en oud, kan hier input voor aanleveren. Dat mag van alles zijn: tekeningen, een bijzondere tekst, een mooie foto, een aansprekende Bijbeltekst, een fijn lied, een gedicht dat raakt. Daarbij is het thema: Wat betekent de 40 dagen tijd en / of Pasen voor jou?

En wat zou je willen delen met de gemeente dat je hierbij raakt?
De input kan zowel op papier als digitaal worden ingeleverd. Wij bundelen alle input en maken er een mooi boekje van dat op Palmpasen uitgegeven zal worden. Het boekje is een mooie ondersteuning voor de beleving van de Stille Week, voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

De deadline voor het inleveren, zowel digitaal als op papier is vrijdag 19 maart 2021. Dat kan als volgt:
  • Digitaal: jwduindam@caiway.nl (graag in een Word-bestand) 
  • Op papier: in de brievenbus van de kerk (Korte Kruisweg 12a) (in een envelop met als titel “Paasboekje”)
Nadat de boekjes zijn samengesteld, worden deze digitaal verstuurd naar alle ontvangers van de digitale nieuwsbrief. Daarnaast kan ieder gemeentelid een hard copy aanvragen, via de scriba (scribaat@pgmaasdijk.nl). Graag ontvangen we uw aanvraag uiterlijk 19 maart 2021.
We kijken uit naar jullie input, zodat we een mooi boekje kunnen samenstellen.

Hartelijke groet,
Namens de werkgroep,

Annelies Looije
terug