Bazar Pub Quiz Online geslaagd! Bazar Pub Quiz Online geslaagd!
Afgelopen zaterdagavond was het zover de online Bazar Pubquiz en de trekking van de loterij, wat fijn dat iedereen zo toch met ons mee kon doen.
Maar liefst 53 teams van jong tot oud gingen de strijd met elkaar aan en er waren een twintigtal mensen die deze gezellige avond mee hebben gekeken.
Na de themarondes  dieren, geschiedenis, muziek, raadsels, sport en hoe goed ken jij Maasdijk was het ongekend spannend, steeds verschenen er dan ook weer nieuwe teams in de top 10 na elke tussenstand. Want het antwoord snel en goed ingetikt op je telefoon leverde je ook nog eens extra punten op. Uiteindelijk werd team het Kabinet van Janice de Jong de winnaar van deze unieke pub quiz avond!
 
Rond de klok van 22 uur trokken we ouderwets de winnende lotnummers van de loterij en de 25 mooie prijzen zijn inmiddels dan ook bezorgd bij de gelukkige winnaars. Hun namen vindt u terug in de nieuwsbrief van deze week. Allemaal van harte gefeliciteerd met uw prijs!
 
Als bazarcommissie hebben wij in ieder geval genoten van jullie deelname en zijn blij met de enthousiaste reacties, wat ook geresulteerd heeft in een mooie bijdrage voor de verrassing die binnenkort in het ons dorp te zien zal zijn! Deze Bazar activiteit kon natuurlijk niet plaatsvinden zonder onze trouwe sponsors, die ons hebben voorzien van alle prijzen, waarvoor nogmaals onze hartelijk dank!
 
Voor nu zeggen wij, graag tot snel weerziens in en rondom de Dorpsker(n)k van Maasdijk, houd vol en blijf gezond.
 
De bazarcommissie
terug