Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Onder de Klok / Jeugdclubs Onder de Klok / Jeugdclubs
Eén keer in de drie weken wordt er Onder de Klok georganiseerd. Er zijn drie groepen: klas 1, klas 2 en 3, en klas 4 en ouder. Wil je een keer aansluiten. Stuur dan even een mailtje naar annelieslooije@live.nl en zij verwijst je graag naar de juiste groep.
 
Wat is Onder de Klok?
Onder de klok omvat het jeugdclubwerk. Dit vindt plaats in de voormalige kosterswoning van de Hoeksteen. Op zondagmiddag of avond wordt dit georganiseerd. Ontmoeting staat daarbij centraal. We doen een spel of eten met elkaar.
 
 
 
Klas 1 Onder de Klok Klas 1 Onder de Klok
Klas 1 
De leiding van de groep van klas 1 zijn Lisa de Jong, Arjen Robbemond en Jacqueline Looije. De groep van klas 1 komt één keer per drie weken bij elkaar. Er wordt dan een leuk spel gedaan, met elkaar gekookt of iets leuks gemaakt voor thuis. Daarnaast wordt ook een onderwerp besproken, bijvoorbeeld over pesten of wijsheid. Je bent van harte welkom aan te sluiten.


 
 
 
Klas 2 en 3 Onder de Klok Klas 2 en 3 Onder de Klok
Klas 2 en 3
Ook klas 2 en 3 komen één keer per drie weken bij elkaar. Zij koken met elkaar, doen een spelletje en bespreken een onderwerp. De leiding zijn Erik Hofland, Anniek Ammerlaan-Voogt, Gerard van der Ende en Wil Olsthoorn. Je bent van harte welkom!


 


 
 
 
Klas 4 en ouder Onder de Klok Klas 4 en ouder Onder de Klok
Klas 4 en ouder  
Bij klas 4 en ouder is het belangrijkste ontmoeting met elkaar. Er wordt gekookt door de jongeren zelf. Verder wordt er een spelletje gedaan of wordt er voetbal gekeken. De groep komt één keer per maand op zondag bij elkaar. Leiding zijn Ciska Wolgen, Carine Steenks en Leonie v/d Bogert.
 

 
 
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.